• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
comunikator написа:
Аз ще взема май да си взема комплекта клещи. :supz:
И аз съм се загледал в тях, ъглошлайф не ми трябва, че имам два на 230мм и един на 115мм. :lol:, но клещичките за тази цена си заслужават, а и ще огледам комплекта за ъглошлайф /диск и шкурки/, въпреки , че ми се вижда скъпичък, но първо да видя какво включва комплекта :lol:
pif4o - специалист
Бор корони и аз си взех, че ми се видяха хубави, макар че наи голямата е малко крива, там дето е шева на заварката малко е издута на вън, малко като елипса седи, и ваще ли са така ? Еди да каже тои си е купил :).
Инак четвуртък ще ходя за флекс че имам само един дребен а си трябв аи голям, та да попълня и него :)
kalpev - специалист
Stefan_62 написа:
Хайде на ъглошлайфа от 24.01.:lol: , някой чакаха да го пуснат :lol:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки.
mitko64 - майстор
Така на снимката изглежда добре пипнат, с доста екстри(май и ръкохватката се върти), предпазителя гледам и той със система за реглаж без инструменти, споменават нещо и за регулиране оборотите, но 2000W май не устройват тъста ми. Но ще го питам за всеки случай. Между другото прегледах упътването и това за плавното регулиране на оборотите, никъде не видях. Май тука в брошурата са си го съчинили. Явно визират плавно развъртане при стартиране.
pif4o - специалист
kalpev написа:
Stefan_62 написа:
Хайде на ъглошлайфа от 24.01.:lol: , някой чакаха да го пуснат :lol:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки.
Абе и аз в саита им не мога да го намеря, но факт е че тук в форума линк има и работи. Но в саита раздел Домашен майстор не намирам, само азиатски боклуци, а ми подшушнаха от горе че уж и винтоверта с литиевата батерия ще излиза съвсем скоро :) Ако не тая то другата седмица.
п.п. Опааааааааааа появил се е , но факт е че до снще освен чрез този линк от самия саит не можех да го намеря :)
EDI - майстор
pif4o написа:
Бор корони и аз си взех, че ми се видяха хубави, макар че наи голямата е малко крива, там дето е шева на заварката малко е издута на вън, малко като елипса седи, и ваще ли са така ? Еди да каже тои си е купил :).
Инак четвуртък ще ходя за флекс че имам само един дребен а си трябв аи голям, та да попълня и него :)
Моите не съм ги ползвал още, само ги отворих да видя комплекта и завих една-две корони във водачите за проба.Явно ми се е паднал добър комплект, прилягат плътно, щифтовете влизат добре, но като гледам цялостната конструкция не са за много голямо напъване.Не погледнах как е голямата корона, но малките са добре.
pif4o - специалист
Погледни я като се сетиш :) и още нещо, като завия голямата корона предполагам щифтовете трябва да влезнат в дупките, но не съвпадат. Виждам че има един страничен болт за реглаж явно от него мога да променя позицията на щифтовете така че като стегна короната щифтовете да се падната точно на дупките. Правилно ли мисля ?

п.п. Да ама не, тоя болт е за стягане на свредлото :) тогава тея щифтове ако трябва да влезат в дупките на короната то явно короната нямам как да е стегната до краи на резбата а малко по хлабава. Така ли ?
dyaneff - майстор
Няколко пъти вече се пише, че боркороните не се стягали до края, защото щифтовете са преди края на резбата. От доста години работя с боркорони на ALFRA http://rittbul.bg/files/alfra2010/20-hole-Saws.pdf и при тях е така. Почти както на първата снимка от каталога. Това не е проблем за работата. Само имайте впредвид, че трябва да пробивате с много малки обороти.
pif4o - специалист
Благодаря колега, до сега съм ползвал все ментаци от по 7-8 лева, а ги ползвам чисто любителски за по 3-4 дупки в ПДЧ в годината, и пак им видях сметката, та за тва си купих тези и се сблъсках с този захват :)
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: