Ел. инструментите. Консумативи.
juvigy - специалист
18В е според тия данни. В Конрад май имаше по малки акум. по 6Волта - 3 такива би трябвало да свършат работа.
stiv1961 - майстор
juvigy написа:
18В е според тия данни. В Конрад май имаше по малки акум. по 6Волта - 3 такива би трябвало да свършат работа.
Според данните- да, но не е зле да отвори пакета и да преброи елементите. И на моя верт пише, че е 18 волта, но се оказа 12. Даже на двете батерии пише 18 В.
ESPACE - майстор
Стив, интересно ми е на зарядното ти какво пише? :) :?
stiv1961 - майстор
ESPACE написа:
Не съм и поглеждал какво пише, като си отида на село ще видя.
juvigy - специалист
Хахах - познайте какво става ако както казва колегата Стив батериите са 12В а зарядното е за 18В . Ми естествено е да се скапят супер бързо. Странна работа е това - на Винтверт с мотор за 18В нема да работи с батерия на 12В.

@Едит

Стив , ако зареждаш 12В акум. дето си купил от конрад с това зарядно виж дали не вади на изхода 20В щото ще скапе батерията.
fox_vt - майстор
То не се знае дали и мотора е за 18 волта,а за зарядното като е твърде китайско и 20 волта да изкара не е проблем кляка си доволно пък и 12 напълно заредени елемента по 1,45 в максимално напрежение на бройка са към 17,5 волта което не е толкос голям проблем
dyaneff - майстор
fox_vt написа:
То не се знае дали и мотора е за 18 волта,а за зарядното като е твърде китайско и 20 волта да изкара не е проблем кляка си доволно пък и 12 напълно заредени елемента по 1,45 в максимално напрежение на бройка са към 17,5 волта което не е толкос голям проблем
Къде прочете 12 елемента?
fox_vt - майстор
Ох моя грешка 10 елемента 12 волта- по инерция съм го написал хм тогава сметките малко не пасват ама то китайска работа :-D
stiv1961 - майстор
ESPACE написа:
Вчера се сетих и погледнах зарядното. Значи пише OUTPUT- 23 V, 1000 mA, обаче като го замерих включвайки го в контакта показа 15.5 V без товар разбира се. Китайското си е китайско откъдето и да го погледнеш :-D

Тема "Винтоверта от батерии може ли на ток?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: