• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 67
Напишете въпрос свързан със санирането.
velsi - Почетен майстор
Трябва да се извади стъклопакета и да се постави наново като се заклини със специални подложки. Мисля, че беше писано как се прави.
kuuuuuul - майстор
Най вероятно въпросните подложки са изпаднали/при мен беше така/ аз им слагам по малко силикон да залепнат към дограмата.
не е от стъкопакета,като затворя вратата от вънка се вижда 1 пръст разстояние отгоре

Прикачен файл

SAM_0211.JPG
SAM_0211.JPG (85.52 KиБ) Видяна 4236 пъти

Прикачен файл

SAM_0210.JPG
SAM_0210.JPG (85.05 KиБ) Видяна 4236 пъти
jekasus - майстор
Трябва да я повдигнеш.
Ама някой друг да каже, че не знам как се казват всички джуджавки по пантите.
velsi - Почетен майстор
Я снимай от същото място, но по-наляво, да се вижда другия край и пак ще си говорим дали не е от стъклопакета.
pavkatay - майстор
velsi написа:
Я снимай от същото място, но по-наляво, да се вижда другия край и пак ще си говорим дали не е от стъклопакета.
Много равномерна изглежда фугата и може и да не е от стъклопакета, но една снимка ще реши дилемата.
kuuuuuul - майстор
Тази врата изобщо затваряла ли е някога,такава огромна фуга и то при затворена врата. :?
беше добре и плътно се затваряше но тази зима нз от какво се получи така,затова искам съвет как да го оправя
tarlyo - специалист
velsi написа:
Трябва да се извади стъклопакета и да се постави наново като се заклини със специални подложки.
Това е.
MASTER - специалист
qnani написа:
беше добре и плътно се затваряше но тази зима нз от какво се получи така,затова искам съвет как да го оправя
Според мен е мръднал делителя на крилото за да висне толкова

Трябва и чaста под делителя да се отвори, и да се разпъне и тая част.

Но мисля че е най добре (и по евтино най вероятно) да го направи някой дето чува петела, а и да погледне сглобката на делителя.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 67

Тема "Регулиране обков PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: