Ще следя темата и надлежно ще арестувам ненагледния да пее "искам и правя", но до тогава за лека нощ я да ви подсетя с нещо много лесно дето отървах кожата и спасих семейното щастие напоследък щото от сутринта като се зададе един мрънкаж на тема искам сладко и не миряса значи. Та докато мрънкалото си нареждаше ровя аз в компютъра сиреч уморения си мозък с кво мога да се измъкна дето се прави само, но се консумира с ах и ох и ямииииииииии и са сещам за едно чудо дето не му знам заглавието но отговаря на изискванията.
Следва търчи до магазина щот чавето видяло сметката на прясното мляко, аз на яйцата, а дедото дето не трябва яде сладко успешно привършил захарта. Така ... трябват ви 1л. прясно мляко /аз сложих 500мл. – ама те 1л. продавает/, 200гр. захар, 4 кроасана с какъвто пълнеж обичате – аз забърсах некви с ягодов пълнеж уж, масло и 5 яйца. Рецептата е за поне 6 ама аз скръндза, че ми трябваха и за друго, но не мисля че ощетих населението. А, естествено ви трябват и нерви да изтърпите мрънкането и приказките от сорта: „Ти все за другите правиш пък за мене нищо!” и то при положение, че два пъти пържих филийки за една седмица. Чудо невиждано, ама неблагодарно племе.
Обзаведени с горните продукти просто правите следното: Карамелизирате половината захар с масло и докато е топъл карамела редите нарязаните на филийки кроасани някак да покрият дъното на тавичката. Отделно разбивате яйцата останалата захар и прясното мляко с тел докато ви се откине ръчицата и заливате произведението на изкуството. Тарикатлъка е да печем на водна баня, ама колко го пекох убийте ма - може би половин час на средна фурна и 200 градуси. Добре е все пак да не го загорите щото не всички мъже обичат загоряло като моя ненаситник.
Следва „Воала”, което в превод значи: „На яж, млъкни и ма остави на мира най-сетне!”
Ето и доказателството:

Следва търчи до магазина щот чавето видяло сметката на прясното мляко, аз на яйцата, а дедото дето не трябва яде сладко успешно привършил захарта. Така ... трябват ви 1л. прясно мляко /аз сложих 500мл. – ама те 1л. продавает/, 200гр. захар, 4 кроасана с какъвто пълнеж обичате – аз забърсах некви с ягодов пълнеж уж, масло и 5 яйца. Рецептата е за поне 6 ама аз скръндза, че ми трябваха и за друго, но не мисля че ощетих населението. А, естествено ви трябват и нерви да изтърпите мрънкането и приказките от сорта: „Ти все за другите правиш пък за мене нищо!” и то при положение, че два пъти пържих филийки за една седмица. Чудо невиждано, ама неблагодарно племе.
Обзаведени с горните продукти просто правите следното: Карамелизирате половината захар с масло и докато е топъл карамела редите нарязаните на филийки кроасани някак да покрият дъното на тавичката. Отделно разбивате яйцата останалата захар и прясното мляко с тел докато ви се откине ръчицата и заливате произведението на изкуството. Тарикатлъка е да печем на водна баня, ама колко го пекох убийте ма - може би половин час на средна фурна и 200 градуси. Добре е все пак да не го загорите щото не всички мъже обичат загоряло като моя ненаситник.
Следва „Воала”, което в превод значи: „На яж, млъкни и ма остави на мира най-сетне!”
Ето и доказателството:
