• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 33
Съвети за начинаещи готвачи.
Теди - специалист
stiv1961 написа:
Съни написа:
Ще следя темата и надлежно ще арестувам ненагледния да пее "искам и правя"
Съни, направо онемях и огладнях от подробните описания на вкусотиите, които приготвяш :) .Относно ,,валандара" ако ненагледния има желание да приготви един/ погледни тази тема/:
viewtopic.php?f=18&t=35045
с радост ще ви пратя един диск ф 460 мм. Изработката не е никак сложна, но вкусотиите приготвени на него са невероятни. Ще платите само куриерската услуга.
Супер, като се постопли времето ще ти припомня, че като гледам как изглежда представям си какво може да се натвори върху него. :lol:

Еха люто кой каза сега ми се прияде? Не, че някога е спирало де :-D
stiv1961 - майстор
Теди написа:
Супер, като се постопли времето ще ти припомня, че като гледам как изглежда представям си какво може да се натвори върху него. :lol:
Запазен е за теб, извинявай- за вас :supz: , като си отида на село ще направя и снимка на бъдещата ви придобивка :partyman:
EDI - майстор
Аз рекнах за лютичкото.Ям от както се помня, повече от 40 години и на мен не спира да ми се яде.Явно е някакво заболяване. :lol: Ама друга болест не ме хваща.За последен път бях болен от нещо на 7 годинки. :-D
stiv1961 - майстор
Сложих си натрошени две люти чушлета на мезето от тези
Прикачен файл:
230120132048.jpg
устните започват да ми се обръщат :-D
EDI - майстор
Това е признак, че ти е сладко и трябва да наблегнеш още на мезето и винцето. :partyman:
stiv1961 - майстор
EDI написа:
Това е признак, че ти е сладко и трябва да наблегнеш още на мезето и винцето. :partyman:
Сладко, сладко, ще видим след малко, че един от модовете вече ме нарочва :?
iivanov - майстор
crez написа:
Да беше сложила една напета чаша с червено вино, това е пиенето на твоето мезе. :lol:
Тц...Крез,у грешка си,мезето е ракиджииско.Буля го прави при особени заслуги.Мързеливия вариант е палачинки с подобен пълнеж.
stiv1961 - майстор
Теди написа:
stiv1961 написа:
Съни написа:
Ще следя темата и надлежно ще арестувам ненагледния да пее "искам и правя"
Ето го красавецът :)
Прикачен файл:
270120132050.jpg
Прикачен файл:
270120132049.jpg
Обещал съм го на теб и Съни :)
Svetoslavoff1 - майстор
Съни, много сексистко заглавие :)
И какво остава за нас - само да се облизваме и преглъщаме , четейки писанията ти, пропити със съблазни за грешните ни тела.
Ма то идат Великденски пости, белким се кротнеш:)))
ПП И да са винаги пълни чашите Ви, че е грехота да се позянват на сухо таквизи вкусотии!
Съни - специалист
Стив разкошота. Много благодаря. Чисто мой си е. Теди само ша го нагласи за радост на мое величество.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 33

Тема ""Направи сама" на печката :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: