• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 244
Всичко за дърводелството
Тани - модератор
ZEDYCUS написа:
:partyman: Не се замисляй, ами действай,че ще изтървеш промоцията. Сутринта я заприходих в куфара. Николай е много точен :prayer: , даде ми и два подаръка отделно от допълнителната отстъпка.
Тичам! Как ще изтърва!
EDI - майстор
Я да видя кой ще черпи за новия :lol: :partyman: комплект.
Chefo77 - майстор
Тази фрезичка заинтригува и мен. Проблемът е, че вече си имам малка. Обаче ако някой случааайно си е харесал 3710 на Макита, бих се разделил с използваната ми само веднъж бройка с още 2.5 години гаранция и бих добавил лев, за да си заприходя голямата :wink:
Тани - модератор
EDI написа:
Я да видя кой ще черпи за новия :lol: :partyman: комплект.
За съжаление няма да съм аз :(

За мен не бяха останали от комплектите в сака и в двата магазина в Пловдив, а имаше само като на ZEDYCUS
ZEDYCUS - майстор
Не си тичал достатъчно бързо и сега ще трябва да черпя само аз. :partyman:
EDI - майстор
Е, здраве да е Тани, другия път, ZEDYCUS поне успя да се включи, той е на топа да черпи :lol: Фрезичката на Чефо е добра, и аз се загледах в нея, но ми идва на мен малка като мощност и цанга.
monilan - специалист
Здравейте. Най после и аз станах горд собственик на оберфреза :lol: Днес си взех един Бъдгет от Практикер, като после при домашния оглед се оказа, че гайката стягаща главата на фрезата е изпуснала. Веднага се върнах и без никакви разправии ми я подмениха, като още 1 се оказа със същия проблем :? . Надявам се през уикенда да мога да и направя сефтето :rock:. Като бонус си взех и една малка работна маса за 25лв, че ми писна да пердаша на кухненската и жената все да ми мрънка.
EDI - майстор
Да ти е честита покупката, хубави неща да правиш и да ги споделяш във форума. :partyman: Да, трябва да се проверяват на място.Масата също е добра покупка, предполагам, че е от тези сгъваемите.И аз имам такава, но нея я ползвам на двора, като работя, за груби работи.За оберфрезата си направих специална маса с всички удобства за работа.
monilan - специалист
Благодаря. Въртят ми се из главата няколко неща, за които фрезата ще свърши идеална работа. Като станат, ще ги кача да се похваля. Масичката е точно от този модел, който споменаваш.
Тани - модератор
ZEDYCUS написа:
Не си тичал достатъчно бързо и сега ще трябва да черпя само аз. :partyman:
Е вярно, че не тичах бързо, а го взех на маратон, че трябваше да тичам до Стара Загора, но важното е, че имам повод да черпя! Еди , наздраве! :partyman:
Прикачен файл:
P1480834.JPG
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: