• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Ако имаш ли потвърждение от пейпал за плащането, ако не не са драпнали парите откадето и да си пазарувал. Ако са ти пуснали стоката обикновенно продавача ти изпраща статус на поръчката в ебей.
peterdimov - специалист
Никакво потвърждение,разписка или каквото и да е нямам.Сега пуснах запитвания на Практикер и Практис да видим дали нашенските вериги ще намерят евтини(или не толкова евтини) фрезери.
bogomilZ - специалист
peterdimov написа:
Никакво потвърждение,разписка или каквото и да е нямам.Сега пуснах запитвания на Практикер и Практис да видим дали нашенските вериги ще намерят евтини(или не толкова евтини) фрезери.
Колко вратички искаш да направиш или просто искаш да имаш инструмента?
EDI - майстор
Мерак има колегата, не е за определена работа, браво. :supz: Между другото и аз съм така :lol: .Я тия, ако намерят нещо от сорта профилни фрезери, не само за вратички, да ти пуснат една листа, та и ние да видим, може нещо да ни хареса.
bogomilZ - специалист
profesionalist_wood написа:
Искам го! Искам го! :-D
не става само с ядене, трябва и акъл....... :lol:
peterdimov - специалист
Чакам отговор пуснах на Практикер снимка с това което търся.Да видим какво ще кажат.

Богомиле да искаш три фрезера не е нужен акъл а пари да си ги купиш :lol:
bogomilZ - специалист
peterdimov написа:
Чакам отговор пуснах на Практикер снимка с това което търся.Да видим какво ще кажат.

Богомиле да искаш три фрезера не е нужен акъл а пари да си ги купиш :lol:
Прав си - да похарчиш пари не винаги е нужно акъл , но дали ще ти вършат работа и дали ще ги ползваш - виж там вече е нужен акъл!
peterdimov - специалист
Е точно тук си в голяма грешка-да харчиш пари ти трябва много акъл-ще си купя евтини фрезери които ще ползвам за хоби,защото аз не съм дърводелец и ще получа точно това за което си плащам.Бих могъл да ти обясня основни икономически зависимости като цена/качество,употреба/дълговечност срокове за отчисление и амортизация на стоки и инвентар,но четейки постовете ти не мисля,че ще има полза за някого от нас.Така че-жив и здрав :)
profesionalist_wood - майстор
На мен ми требе за работа :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

Тема "Къде продават такива фрезери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: