• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 244
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Е, Тани, радвам се, че успя да си вземеш комплекта :supz: .Да ти е честит и дълго да те ползва :partyman: .На мен много ми хареса, като гледах картинки и клипове, много е функционален.Би ми харесало да има комплект само от фрезата и голямата основа, ама май за сега няма.Може в бъдеще да се появи такъв, знам ли.
ZEDYCUS - майстор
:-D Стигнал си навреме. Честито за комплекта. :partyman:
Тани - модератор
Благодаря ви момчета. Досега никога не съм работил с фреза, така че очаквайте въпроси :)
EDI - майстор
Ако я намериш някъде на изплащане, няма да е лоша сделката, предполагам.Заслужава си машината всеки лев.Ама аз не можах да и спретна бюджет и се отказах за сега. :lol: Няма проблеми, Тани, на среща сме, каквото можем, ще помагаме. :partyman: Най- се кефя когато някой си купи хубав инструмент :supz:
nikolson - майстор
Поздравления и от мен! Идва ми наум, че доста хора от форума се сдобихме с фрезички, та да спретнем една колективна поръчка на фрезери, май това е кахър на повечето съфорумци... :?:
EDI - майстор
И на мен ми мина една такава мисъл през главата, ама дали ще можем да се организираме.Аз поне съм бос в покупки от чужбина.Иначе имам мерак.
ZEDYCUS - майстор
Мога да поръчам още един или два комплекта от тези за вратите, като взимам моя на 1/2 цанга. Но ще е след две седмици, че днес сдаде багажа акумулатора :butthead: .

Имайте предвид, че в Англия са на цолова система. Повечето фрезери са 1/4, 3/8, 1/2 трябва да сте с такава цанга на фрезата.
comunikator - специалист
Тани написа:
ZEDYCUS написа:
Не си тичал достатъчно бързо и сега ще трябва да черпя само аз. :partyman:
Е вярно, че не тичах бързо, а го взех на маратон, че трябваше да тичам до Стара Загора, но важното е, че имам повод да черпя! Еди , наздраве! :partyman:
Прикачен файл:
P1480834.JPG

Колко струваше този комплект?
Kumay - майстор
Тани написа:
Е вярно, че не тичах бързо, а го взех на маратон, че трябваше да тичам до Стара Загора, но важното е, че имам повод да черпя! Еди , наздраве! :partyman:
Честито за придобивката! Безаварийно ползване! Наздраве! :drinkers:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: