• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Мая - напреднал
Моля, дайте съвет как да отлепим мивката, хваната със силикон за плочките. "Майсторът" я е монтирал по-ниско, отколкото трябва и водата не се оттича.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мая написа:
Моля, дайте съвет как да отлепим мивката, хваната със силикон за плочките. "Майсторът" я е монтирал по-ниско, отколкото трябва и водата не се оттича.
Режете силикона.
crez - майстор
Мая написа:
Режеш с макетен нож и натискаш внимателно надолу като отвиеш предварително гайките на крепителните шпилки и свалиш сифона.
Мая - напреднал
С какво? Разстоянието е много малко. Единственото, за което се сетихме е някаква тънка жица. Помагайте.
Мая - напреднал
Видях, че сме писали едновременно. Благодаря за съвета за макетното ножче.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
angel_ov написа:
с корда
В тази връзка да споделя - преди време на пазара попаднах на струни за китара. От старите металните. Само втора струна :-))) Та да си знаете ако ви падне не се чудете ми взимайте. Смъкнах огледало 80/200 с този "инструмент"
Мая - напреднал
Благодаря още веднъж на всички за съветите. Хубав ден.
$64EN - специалист
и аз съм за стуната от китара много бързо и лестно става и вече е изпробвано :) а и една струна е около 2-3 приблизително
успех
freeqwerty - специалист
Абе какви са тези глупости,струни,корди.Взимаш макетното ножче и режеш силикона.Дори да не го отрежеш като развинтиш гайките на мивката и дръпнеш леко ще се отдели от силикона.
  • 1
  • 2

Тема "махане на силикон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: