• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
EDI - майстор
Че какво и е на "тревицата" ти, добра е.Може и да пропееш скоро. :-D :lol:
jekasus - майстор
Нямо мръвка, ракия пие, стомах не пълне :lol:
Stoianovkv - помощник
Пилешки гърди:12 часа в сол, 12 часа изкисване със смяна на водата 5 пъти, 12 часа отцеждане. Може да се кръсти за по накратко 3х12. :-D
Подправки: едно пакетче сушен чесън, червен пипер, чубрица. Мащерка, риган и босилек за цвят по малко и на канапчето за 6 дни.
Леко солено стана, да пие повечко винце, а наздраве. :partyman:

Прикачен файл

SS851043.JPG
SS851043.JPG (77.52 KиБ) Видяна 3488 пъти

Прикачен файл

SS851042.JPG
SS851042.JPG (85.51 KиБ) Видяна 3488 пъти
EDI - майстор
Много добре ти е станало мезенцето, на здраве :partyman:
Теди - специалист
Е как ми се допи това червено винцееее ... :rolleyes: :drinkers:
iivanov - майстор
Пиленцето не е ли мезе за по-леки вина? :?
stiv1961 - майстор
iivanov написа:
Пиленцето не е ли мезе за по-леки вина? :?
Абе не знам, аз например снощи моцках ракия със сочни пържоли :-D
iivanov - майстор
Ми,кат ви е малко туршията... :-D :-D :-D
Stefan_62 - майстор
iivanov написа:
Ми,кат ви е малко туршията... :-D :-D :-D
Абе само ние от полето мезим основно трушия с ракия :lol:,балканджиите змезват ракията основно с "не с брано, а с драно" :lol: и сучят яко ракиджос :partyman:, абе друго си е месното мезе :lol:
Теди - специалист
И брано и драно и трите дедо попе и трите :-D
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: