Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
iivanov - майстор
Въпреки заглавието достойно за gepi me.com,съдържанието си е за нашия форум.Сигналната свирка е необходим атрибут на всеки железничар свързан с осигуряване безопасноста на движението,както и на водачите на биологични единици тип"овца".На снимката съм показал изработена от мен дървена такава,но ми се ще да направя от кост(рог).Знае ли някой как се обработва този материал? :? :?

Прикачен файл

20121108_210820.jpg
fox_vt - майстор
Като прочетох "направи си сам свирка" и започнаха да ми минават едни мисли през глаата :-D иначе браво за ....свирката :lol:
zmiori - специалист
fox_vt написа:
Като прочетох "направи си сам свирка" и започнаха да ми минават едни мисли през глаата :-D иначе браво за ....свирката :lol:
Егати спама ще стане: за миг си помослих че само аз съм с извратено подсъзнание. Явно съм си наред.
petkomz - специалист
Може да се нарече с една дума - "автосвирка"! :lol: :-D :lol: :-D :lol:
VLADO66 - майстор
Автосвирката се нарича клаксон :-D
shotik - майстор
Названието е "сигнална свирка",ползва се от дежурен ръководител на гара или пост,маневрист,стрелочник , спирач, охранител на чета.
dyaneff - майстор
Баш свирка си е, ама кой каквото му е главата.
shotik - майстор
dyaneff написа:
Баш свирка си е, ама кой каквото му е главата.
В железницата ,както е написал авторът на темата ,се води така ,както съм написал и с това име се заприходява в склада или на служителите,които имат право да я ползват според Правилника на БДЖ
iivanov - майстор
Само че в склада отдавна няма и сме на принципа"направи си сам".

Тема ""Направи си сам"...свирка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: