• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 28
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Май говорим един през друг и не се разбираме...
filmatoplo - майстор
Стига глупости той си има смесителен вентил , на схемата гледай под радиаторната помпа трипътния вентил с мотор -М.
kalin72 - майстор
LazarGanev написа:
Погледни горе вдясно над буфера :wink:
Аз вече имам тези компоненти в системата ми, погледнете снимките.....
filmatoplo - майстор
Имаш ги де , нали ти пиша какво още трябва да добавиш :wink: 180 лв задвижка , 96 лв контролер , 30 лв външен датчик
LazarGanev - "Велик майстор"
Ааа, забравил съм, уж я бях гледал :ops: . Е, тогава всичко е наред - няма да връщаш буфера :)
kalin72 - майстор
filmatoplo написа:
Имаш ги де , нали ти пиша какво още трябва да добавиш :wink: 180 лв задвижка , 96 лв контролер , 30 лв външен датчик
За къде са необходими тези компоненти??? След като веднъж ги имам, и системата работи, нужно е да се добави само буфер...

Ето системата досега, виждат се всички компоненти, виждат се и изводите за буфера, въпроса ми е супер прост - нужно ли е да добавя още нещо, защото гледайки Атмос схемите, не, не е нужно, а вие ми отговаряте - нужно е, пак същите компоненти, които вече имам в системата...

Изображение
Последна промяна от kalin72 на съб яну 26, 2013 10:54 pm, променено общо 2 пъти.
filmatoplo - майстор
Току що се обадих в Чехия да изтрият ненужните компоненти от схемата :wink:páni Atmos odstranit nepotřebné komponenty, které Kalin nechce
kalin72 - майстор
filmatoplo написа:
Току що се обадих в Чехия да изтрият ненужните компоненти от схемата :wink:páni Atmos odstranit nepotřebné komponenty, které Kalin nechce
Виж какво, не ти прави чест да се бъзикаш така, но моля те, покажи ми къде точно на схемата на Атмос виждаш два контролера, два трипътни, две задвижки???
И после погледни снимката ми по-горе, липсва ли нещо, за да мога да вържа буфера???

Изображение
Последна промяна от kalin72 на съб яну 26, 2013 10:57 pm, променено общо 1 път.
armagedamian - специалист
Ако някой търси Атмос 73кВт. да пише.Познавам един който продава.Пален е два пъти,не повече.
kalin72 - майстор
Филма и Лазар, след като видяхте снимките, има ли какво още да се допълва по инсталацията ми?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 28

Тема "Да поправим моята инсталация - монтаж на две помпи, трипътен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: