• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pansim - майстор
Ето един линк, за лесно определяне на необходимото сечение.
http://www.skrutka.ru/sk/tekst.php?id=38
krasimir_vu4kov - напреднал
ОТВОРКО hidrazin като не искаш да помагаш по добре не коментирай ТОВА Е САЙТ НАПРАВИ СИ САМ ако беше друг щях да те потърся но понеже помещението е ползвано за друга цел и е захранено със СВТ 2 по 4mm исках да знам с какъв кабел да го подменя нищо лично но мисля че трябва да се спазва добрия тон и САЙТА Е ДА СИ ПОМАГАМЕ А НЕ ДА СЕ ПРАВИМ НА ВЕЛИКИ;;;;АКО ОБИЧАШ ДРЪЖ СЕ ПРИЛИЧНО МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРЕШКАТА
Последна промяна от krasimir_vu4kov на нед яну 27, 2013 7:55 pm, променено общо 1 път.
fikata - майстор
е захранено със СВТ 2.4 kv
Какво означава това?
MamaMy - майстор
Не четеш ли? По СВТ са му пуснали 2,4 киловолта до помещението. :)
ArturDent - Почти Безобиден
krasimir_vu4kov написа:
МОЛБАТА МИ Е КОЛКО КВАДРАТА трябва да бъде СВТ кабела;;консумацията -10Kw
Поне 0.000016 КВАДРАТА или същото количество ТРИЪГЪЛНИЦИ...
Junak - майстор
krasimir_vu4kov написа:
Проект няма и помолих за съвет а не питам дали да построя трафопост някои бъзикари да не забравят че всичко се връща
Наистина имаш нужда от трафопост. ако са ти пуснали по СВТ 2.4 kv, трябва да го понижиш до 3х400V и после да ползваш фазово 230V.
valentino76bs - майстор
Той човека стана пишман дето пита,всички разбрахте за какво става въпрос защо изнервяте ситуацията не мога да разбера.

Според мен си пусни 3 Х 16 СВТ мед напълно достатъчен ти е и това ако е голямо кафето.По проект ли ти е даден 10кв,ако кафето е малко и 3 Х 10 ще ти свърши работа.Я изброй долу горе какви уреди имаш климатик, бойлер ,кафемашина,2 хладилника, осветление ...и
gogo7777 - майстор
То ще му излезне златно. 3х10 според мен.
valentino76bs - майстор
Според мен и според теб няма да стане :) има много фактори тука които определят избора.Само ще кажа ,че на 3 х 10 цената му е към 4.80лв може и за по малко да го намеря а пък утре ще напиша и 3 х 16 колко е ...та освен по нагряване, пад и т.н. ,това е и другия фактор който е от значение :)
dyaneff - майстор
Когато трябва да теглиш кабел и направиш сметка, че трябва да е определено сечение не мисли за цена. Да не го правиш втори път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "питане за захранване на кафе" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: