• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 20
Тани - модератор
Нали трябва да натиснеш напред "бластера"( :-D :-D - от снимките ми изглеждаше малък , но като го донесоха ми заприлича на бластер :-D ) за да зареди газ и чак тогава да натиснеш спусъка. Когато ми показваха как се работи ми казаха да натискам два пъти напред и чак тогава да натисна спусъка. Освен това не може да забие всички пирони. все остават 3-4 !

Дай снимки на тези приспособления , че са ми слабост!
pesho - специалист
ААА, това ли? това е за безопастност-да не гръмне случайно,стреля само при натиснато положение.малко е голям,но стреля почти без пауза.има и друг-SPIT PULSA 700 E(P).Той е по-малък, но чакаш 1 сек да зареди газ и е с батеирия.А за другите неща не ме карай сега,че пиша кирилица на латинска клавиатура и откачам.ГК ми е много по-лесен от компютрите...
tihomir1111 - специалист
Със spit работих доста отдавна(става дума за пистолетите)и съм страшно доволен.След това минах на hilti dx -пълен т.ш.к.На около 5000 изстрела счупи бутало,от хилти ми казаха,че само то не било в гаранция,като бързо износвааща се част.Аиде 90 лв. бутало,2 седмици в София,през товеа време с добрите стари перфоратори.Това е доста кофти,а
miroslav - напреднал
Надявам се, че pesho ще пусне накой др. снимки от UK - някое картонено таванче може би .....
Пък и понеже е професионалист сигурно има страхотни машинки
някоя др. снимка, да видиме нещо интересно па да си купим и ние
pesho - специалист
Съжалявам,но не разполагам със снимки...при масовото строителство правим декари,но ПРАВИ таванчета-скучна работа,кво да снимаш...майсторлъка там е да го направиш бързо ,при спазване на стотици изисквания..по-интересни са другите тавани-ARMSTRONG,различни метални тавани на големи площи-300-400 кв.м. си е предизвикателство..а снимки на инструменти ще се постарая да пускам от нета....
pesho - специалист
Лазерите са ми слабост-използвам ги колкото и винтоверта,както за тавани,така и за стени

Прикачен файл

PACPLS180.jpg
PLS2 180
PACPLS180.jpg (3.91 KиБ) Видяна 5655 пъти

Прикачен файл

DEWDW087K.jpg
DW087K
DEWDW087K.jpg (4.06 KиБ) Видяна 5655 пъти
pesho - специалист
Тез предполагам,че ги използвате-някой път без тях не става

Прикачен файл

DEWDW965K.jpg
DEWDW965K.jpg (1.28 KиБ) Видяна 5652 пъти

Прикачен файл

DEWDC380N.jpg
DEWDC380N.jpg (1.53 KиБ) Видяна 5652 пъти
pesho - специалист
Ето я и PULSA 700P на SPIT-някой знае ли продава ли се в БГ...консумативите ѝ са наполовина на Hilti...и вообще продуктите на SPIT-видии,дюбели и т.н. са им супер..

Прикачен файл

SPI700P.jpg
SPI700P.jpg (4.65 KиБ) Видяна 5645 пъти
tihomir1111 - специалист
SPIT-България(София)-само по предварителна заявка,сервиз само в София.Но който е рботил със SPIT,НЕ ИЗБИРА ДРУГО!
tihomir1111 - специалист
pesho написа:
Тез предполагам,че ги използвате-някой път без тях не става
:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията: