• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
colyo - специалист
Прибрах се преди жената и даже ми остана време да направя един тест - резнах един винкел. Ами добре се справи гадинката. Плавно се ускорява и не вибрира. Бръмченето мисля, че е в рамките на нормалното и от тук нататък остава да си върши работата за която съм го взел и да не ме оставя преди аз да реша да го сменям .
Прикачен файл:
WP_000671.jpg
Прикачен файл:
WP_000672.jpg
Отделно от флекса днес ми пристигна и електрическия такер. И той работи много добре.

С тези две чудеса почти завърших оборудването на работилницата и вече мога да се отдам на любимите си занимания.
Прикачен файл:
WP_000673.jpg
Прикачен файл:
WP_000674-2.jpg
profesionalist_wood - майстор
colyo написа:
Прибрах се преди жената и даже ми остана време да направя един тест - резнах един винкел. Ами добре се справи гадинката. Плавно се ускорява и не вибрира. Бръмченето мисля, че е в рамките на нормалното и от тук нататък остава да си върши работата за която съм го взел и да не ме оставя преди аз да реша да го сменям .
Прикачен файл:
WP_000671.jpg
Прикачен файл:
WP_000672.jpg
Отделно от флекса днес ми пристигна и електрическия такер. И той работи много добре.

С тези две чудеса почти завърших оборудването на работилницата и вече мога да се отдам на любимите си занимания.
Прикачен файл:
WP_000673.jpg
Прикачен файл:
WP_000674-2.jpg
откъде го поръча Фартуулса? Защото е от оригиналните
colyo - специалист
profesionalist_wood написа:
colyo написа:
Прикачен файл:
WP_000671.jpg
Прикачен файл:
WP_000672.jpg

Прикачен файл:
WP_000673.jpg
Прикачен файл:
WP_000674-2.jpg
откъде го поръча Фартуулса? Защото е от оригиналните
От Евромалкет - Варна. Имам приятел там и ми го пусна по Спиди.
hakama - специалист
Някой взел ли си е от печатите - дали има два размера символи (главни и малки букви) или е само един.
ribnikolaevi - майстор
Само един е
Здравейте, колеги.
Нов съм в този форум и не знам къде точно трябва да си публикувам обявите...
Става дума за два винтоверт-а, единият от които е Parkside 18V, а другият е с 2 батерии по 24V.
Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете.
Лек ден.
jekasus - майстор
В продавалника.
Ако някой от Вас се интересува нека ми пише на Л.С. или се обади на 0883/ 46 36 54 - Георги.
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе чааве, щом си нов прочети първо тук:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 38&t=38258
LazarGanev написа:
А бе чааве, щом си нов прочети първо тук:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 38&t=38258
Съжалявам, не знаех.
Ако модераторите преценят нека ми изтрият публикациите.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: