8180 написа:Колко съм наясно със себе си - това само аз си знам. Не, не съм музикант, но обичам музиката, но съм програмист с уеб графичен дизайн, където пак се иска творчество а не само в програмирането технически умения. Следователно програмистите спадаме пак към творците. Дали съм щастлив ли ? Хмм... доста спорен въпрос.Linux-Code написа: Твое право - уважавам.
Аз пък мисля, че НЕ си наясно със себе си.
И не си музикант - артист, сори. Най-многото програмист-виртуоз. На днешен ден "модерен занаятчия", както хиляди.
Лично познавам истински клошар - твърди, че е щастлив. Ти не го каза - избягваш го - защо?
 Може би да, но не напълно. Но щом един клошар е по щастлив от мен, значи много съм я закъсал.
  Може би да, но не напълно. Но щом един клошар е по щастлив от мен, значи много съм я закъсал.  

И аз си ги имах две такива като теб в къщи, но изведнъж и двете и хоп трима внука. Зарадвай добрити си родители, това е най-великото нещо за нас дядковците.
 И аз си ги имах две такива като теб в къщи, но изведнъж и двете и хоп трима внука. Зарадвай добрити си родители, това е най-великото нещо за нас дядковците. 

. Иначе - момци , ако продължавате така ще заприличаме на
 . Иначе - момци , ако продължавате така ще заприличаме на