Много интересна и все по-често дискутирана тема.
sasko12345 - специалист
Имам една стая около 3.50 на 4,50 и има вдлъбнатина в средата на плочата около 4-5 см пода си е яко крив. Искам да сложа ламинат ама с тоя под няма как.

В средата на стаята налепих с терикол 4 платна фибран от оня зеления и сега по края мисля да го подравня някак си с саморазливна замазка или нещо такова. Чудя се и аз как да го направя дайте идей някакви. Хем искам да е леко че тая плоча ме съмнява и то много хем да е равно. Накрая ще сстане големо мазало и ще го затворя с паркета да не го гледам хаха.
l_bonev - специалист
Бая трудно ще стане така , с изрязването , с напасването и с лепенето. Аз бих те посъветвал с перлитена замазка.
marian1 - майстор
Ако имаш място, направи си изцяло още един ред с фибран - залепен с гребен към пода.
igt - специалист
marian1 написа:
Ако имаш място, направи си изцяло още един ред с фибран - залепен с гребен към пода.
и си сложи от подебелата подложка за ламинат.
marian1 - майстор
обезсмисля се подложката, при положен фибран
sasko12345 - специалист
Сега мисля около фибрана да сложа саморазливна замазка а фибрана отгоре с мрежа ще го шпакловам с терикол. Идеята да е лека замазката затова сложих фибран. Щото тази плоча е правена на ръка с повечко камъни в бетона според дядо ми за да станело по бързо и евтино.
sasko12345 - специалист
Смених концепцията вчера отлепих фибрана доста лесно се отлепи между другото. Терикола беше запълнил доста от вдлъбнатината която е около 5-6см. Взех един мастар широк почти колкото стаята забърках саморазливна замазка Баумит 225 май. Изсипах я на пода и я загладих с мастара. 5 торби по 40 кг отидоха. за 4-5 квадрата ама запълних най вдлъбнатата част сега чакам да изсъхне и продължавам.

Тема "Под с фибран 3см" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: