Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
valioka - напреднал
Здравейте искам да попитам ако някой е работил с такъв апарат да сподели.Само знам, че се вързва към правотоков електрожен но как незнам и нали може да работи само като електрожен.Няма кабели само апарата е така ми го дадоха ,но каквото е нужно ще се купи.Свалих от сайта на фирмата инструкции но нищо не мога да разбера.Ако някой разбира и може да ми обясни ще съм много благодарен. :) Ето и снимки на апарата:http://www.newarc.co.uk/products/in-lin ... iper-2000/

Прикачен файл

P1050080.JPG

Прикачен файл

P10500766666.JPG
dragozow - майстор
Това е Tig(Виг) с доста добри показатели, 100%/200А/40 градуса C. Работи в MMA и TIG режим.
pansim - майстор
Това е приставка към правотоков електрожен. Без външен токоизточник - трансформаторен или инверторен, не работи.
MamaMy - майстор
Имаш копче и търсиш балтон :)
valioka - напреднал
dragozow написа:
Това е Tig(Виг) с доста добри показатели, 100%/200А/40 градуса C. Работи в MMA и TIG режим.
Мерси за отговора. :)
valioka - напреднал
MamaMy написа:
Имаш копче и търсиш балтон :)
Ами питам бе човек.По-добре като незнам да попитам, не да се правя на всичко разбиращ и да прецакам нещо. :)
dragozow - майстор
Да, вярно няма захранващ кабел. Не ти върши работа така.
valioka - напреднал
Да попитам нали долните т. е. мъжките щекери са вход ,а горните женските щекери са изход. И какво означава това копче (latch).
dragozow - майстор
Все тая като нямаш останалата част от машината. От линка горе може да им искаш инструкцията.

Тема "Някой работил ли е с такъв апарат NEW ARC VIPER 2000?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: