• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
batkoradko - специалист
Колеги дайте акъл къде може да ми оправят километража на Рено Еспейс 3. От време на време го отнемва. Обикновенно се случва точно на калаулки, където има ограничения. :rolleyes:
ESPACE - майстор
Това е човека, който може да ти реши проблема http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... file;u=904
ZMeyGorianin - майстор
Аз не съм с Рено, а с друго франсе-Сутиен, но имах същия проблем. Стрелката забиваше около 65 км/ч. След съвет по тиквата с умерен удар донякъде се оправяше-после пак. Обясниха ми, че имало някакво моторче с пластмасови колела, които заяждали и оригинално стрували нереални суми :shock: !. Табло втора употреба е 80-100лв.,но не го знаеш на какъв хал е!
Затова си купих един GPS и сега си имам точен километраж и всички останали екстри към него!
ESPACE - майстор
Еспас 3 е с изцяло електронен километраж, няма моторчета, жила и т.н. Не зацепва на километри, просто си гасне. И за разлика от при тебе гасне всичко, не само километржа а всичко. Каквото се сетиш всичко е там.
dyaneff - майстор
ESPACE написа:
Еспас 3 е с изцяло електронен километраж, няма моторчета, жила и т.н. Не зацепва на километри, просто си гасне. И за разлика от при тебе гасне всичко, не само километржа а всичко. Каквото се сетиш всичко е там.
Включително радиото.
ssi - специалист
Стрелката колебае ли се или просто заспива на едно място или отива в най долно положение?
ПламенМ - специалист
ssi написа:
Стрелката колебае ли се или просто заспива на едно място или отива в най долно положение?

Няма стрелки,цифри светят....Послушай Еспас-а,обади се на pm03 :)
dyaneff - майстор
ПламенМ написа:
...Послушай Еспас-а,обади се на pm03 :)
Един да напише вярно името на колата. =D>
  • 1
  • 2

Тема "проблем с електронен километраж на Рено Еспейс 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: