Всички въпроси за вилата.
здравейте аз сам каменоделец това е наистина безбожна цена за такова нещо не бих взел от повече от 70 лева на квадрат в завършен вид
hidrazin - майстор
За горната или за долната снимка? За горната изработка 70 лв е като подарък, пък за долната е обир.
:partyman:
jekasus - майстор
И за двете е ниска цена :-D
Това не е като да хвърлиш няколко камъка на основата.
ebahti - майстор
hidrazin написа:
За горната или за долната снимка? За горната изработка 70 лв е като подарък, пък за долната е обир.
Тука се изказа малко неподготвен... :)
hidrazin - майстор
Е добре де - за долната да приемем че 70 лв е нормална цена ама за горната никакъв шанс.
ebahti - майстор
Това горното е от фабрично нарязани плочи - и мога да го направя за няколко часа.А за другото -трябва да си режа камъните и ще ми трябват 2, 3 дена.......може и повече - зависи колко ме мързи в момента . Пак се изложи :-D :partyman:
jekasus - майстор
ebahti това горното, ако имаш готова повърхност ще го залепиш точно за 5 минути - на мрежа е. :-D
Но понеже е скъпо - заради притеснение за работа със скъп боклук пак ще е скъп монтажа. :-D
ebahti - майстор
На мрежа е - ако е малко,ама аз си го представих по големшко- към 1,5 м некъде... :wink:
jekasus - майстор
http://www.vodopadi.info/tag.php?tag=%D ... %20&lang=1
Ако 2м диаметър - ще на парчета като пица. Не е много скъпо :lol:
hidrazin - майстор
Ebahti, говоря за следния случай - доставям ти полирани плочи и почваш да режеш додето ми направиш това горното в единия вариант.
Другия - струпвам ти една камара камъни като долните и почваш да си избираш, режеш и летиш. Кое колко ще излезе? Това долното с една
евтина резачка от Баумакс и ракета за два дена ще ти го струпам.

Тема "каменно пано-цена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: