Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Няма как да стане - ти трябва да я настроиш към неговата система, а не към твоята :wink:
filmatoplo - майстор
Кое няма да настроя -задръстването ли :) , тя нека тръгне с дадените пелети , другото е лесно .
LazarGanev - "Велик майстор"
Тоя Ватерланд ще ви скъси живота :lol: ! Верно ли е така с настройките? Ужаст!!! Не искам да правя сравнения - сам виждам, че звучи като яка реклама. Млъквам :wink:
filmatoplo - майстор
Това с Ватерланда не е за мене нали , на пръв поглед Фероли ми изглежда по сложна , за Грейко не знам как ще е .Затова казах догодина -която се наложи за нея съм , нямам намерение да се ядосвам с горелка която се окаже калпава , да бера ядове със смяна на фотодатчици, чистачки и нагреватели .
Последна промяна от filmatoplo на чет яну 03, 2013 8:16 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo като гледам форума ти си запознат с горелките каква горелка би ми препоръчал по моя случаи ще сложа още един радиатор за да повиша топлината малко
filmatoplo - майстор
Нали ти казах -такава с най близки данни мощност , започващи от поне 5 киловата и стигащи зависи от модела 15-20 киловата .След това си избираш горелка според класа пелети по качествени и по-скъпи , или по нискокачествени и по-евтини.Виж модела Грейко с мощност 5-15 киловата , гори и по евтини пелети .http://www.geston.bg/?product=%D0%BF%D0 ... 0%BA%D0%B8 тук се вижда грейко , не ми отваря нещо сайта им може да е в процес на обновяване.
lakosste - специалист
Малко да посъживим темата.Нека някой с котел бош,дакон или юнкерс който ползва горелка и е доволен да сподели каква е горелката и какви пелети ползва.
аз съм с бош 24 кв. и се замислям за горелка догодина че ми писна с боклуците във въглищата и с лъжливите килограми.Така че за да не пущам нова тема очаквам собственици на такива котли с горелки да съветват.
filmatoplo - майстор
Без никакво преустройство на котел Бош се монтира пелетна горелка Ватерланд , но се оказва че Ерато имат по добра горелка- ГП 4 поколение , та това би била по подходящата за твоя котел , само махаш скарата .
joro39 - специалист
колеги какво ще кажете за пилетите от слъчогледови любки.

Тема "горелки на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: