• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
В Лидл са пуснали по няколко броики вертове на 10.8 Ли- 79 лв и машинки за заточване на боргии 49 лв.
pif4o - специалист
Таман и аз тва щях да пиша, един приятел преди малко си взе, поне за Пловдив имам информация от към 14 часа днес че и в трите магазина ги има :) винтовертите де.
comunikator - специалист
Как изглеждат тия вертове някакво инфо!?
LazarGanev - "Велик майстор"
Прочети назад, коментирани са много. Аз 10-ка имам и съм много доволен, чакам 18-ката :wink:
teon - специалист
...преди малко бях в Лидъл и гледам пуснали са винтоверти -10,8в и зегета...имаше отворена кутия,та видях и флекса на живо-верно че задната му дръжка се завърта...
angel_ov - специалист
Тъкмо пазарувах.
Зеге 750 вата за 77 лв. Много му се зачудих ама го отминах.
profesionalist_wood - майстор
angel_ov написа:
Тъкмо пазарувах.
Зеге 750 вата за 77 лв. Много му се зачудих ама го отминах.
Къде е зегето!? Дано не е саблен трион!
mitko64 - майстор
Явно визира модела PSTK 730A1. Оглеждах го есента(имаше отворена опаковка) и изглежда солидно с фул екстри, но имам две зегета, та го подминах. Според мене си заслужава парите. Предполагам разпродават стари количества без да са включени в новата брошура.
ulieliadi - специалист
Айде 77лв назад и едно зеге напред :lol:
Минах набързо сутринта преди работа и не се чудих много. Първи впечатления - има достатъчно мощност, и най-важното в куфар е :-D
profesionalist_wood - майстор
ulieliadi написа:
Айде 77лв назад и едно зеге напред :lol:
Минах набързо сутринта преди работа и не се чудих много. Първи впечатления - има достатъчно мощност, и най-важното в куфар е :-D
В кой лидъл е това?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: