Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
torbalan - Дървен философ
и като свариш ракия от тая лозичка - може да пуснеш ГПС координати на навеса :)
EDI - майстор
Абе, аз ракия не варя, то това десертно пада на лозата :lol: , ама координатите не са никакъв проблем, само да дооформя нещата под него. :partyman: Бая народ събира навеса :lol:
batkotony - специалист
EDI,справил си се много добре!Впечатлен съм за пореден път от работите ти. :)
EDI - майстор
Благодаря :partyman: добре стана, аз малко на шега го започнах, ама после тръгна добре.Има някои кусури, главно по влажността на материала, едната греда леко се посука, ама това за красота. :lol: Иначе върши много добра работа и издържа на снеговете и ветровете тази зима.
rockwall - майстор
Поздравления и не се вглеждай в кусурите много, ами гледай да не изтървеш пържолите да изгорят
EDI - майстор
Мерси, :partyman: наглеждам ги редовно. :lol:
Bravo,dobra rabota,mnogo mi xaresvat cvetia na darvoto koito si postignal sled obrabotkata mu,bi li mi kazal kakav cviat lak si izpolzval?
EDI - майстор
Привет.Лака е на ДУФА, цвят ОРЕХ.
Методи - специалист
ЕДИ,
ако не те мързи и имаш материал, направи си асмалъка от дърво - тип пергола. Аз моя така ще го правя, защото съм замислил една верандичка и понеже асмата ми е кажи-речи до къщата двата елемента ще ги обединя в една обща композиция, имам предвид дървената веранда и асмалъка тип пергола.
Относно недостатъците или това, че нещо не е доизкусурено. Едно време, като захванех нещо ту от едната страна го оглеждам, ту от другата. Да стане перфектно. Сега съм на друг акъл. В природата няма пълна симетрия, че ние ли да я постигаме.
EDI - майстор
Такъв асмалък съм замислил от другата страна на навеса.Там сега има хубава бетонна площадка с бетонен борд.Мисля да правя едно малко огнище и отгоре да е този асмалък, ама да видим.За сега това лято се очертава работа вътре - кухничката, стаята и ако остане време една тоалетна и една баня в гаражното помещение.Асиметрията напоследък и мен взе да ме блазни.Даже напоследък избягвам съвсем гладката обработка на дървото при по-големи неща и добре стоят нещата след лака.

Тема "Навес, собствено производство." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: