Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
CnapKu - специалист
Кажете какво да правя :( от едната страна е мазето .. няма шанс, другата страна е 50см стена каменна ... много сложно ще да бъде :) третата е с голям прозорец от горе до долу и врата до него по средата колона .. и там не става :( остава последната на която ако направя дупка трябва да е .. на много кофти място :? :? голяма дилема е :( Някой има ли идея някаква странна за която не мога да се досеят :)
velsi - Почетен майстор
:? Май остана пода и тавана. Те как са?
CnapKu - специалист
Пода сега му направихме подово :) а тавана в едната част е тераса ама ... :( нещооо мисля че няма да стане работата както си я мисля аз :( Да взема да направя дупка в стъклопакета :lol: това остава като гледам
velsi - Почетен майстор
Никакъв проблем. Стига да не целиш вентилацията да е скрита.
CnapKu - специалист
Ами идеята е че ще има вентилация само ако отвориш вратата :) а сега зимат някак си не става да я отвориш .. въпреки че .. като нямаме друг изход :(
velsi - Почетен майстор
Или аз не схващам нещо, или ти не си ме разбрал. Кръгъл отвор в стъклопакета се прави лесно. Диаметър, какъвто искаш. После там си слагаш подходящ вентилатор. Не разбрах какво имаш предвид под "отворена врата", но ако става дума за влизане на въздуха, то може да сложиш нагнетателен вентилатор в друг стъклопакет или просто клапа, която да се отваря, когато вентилатора работи.

Тема "Идея за вентилация в механа ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: