Ел. инструментите. Консумативи.

Коя марка къртач/перфоратор е най некачествен?

9%
Makita
3
6%
Bosch
2
3%
DeWalt
1
Няма гласове
Hilti
11%
Einhell
4
6%
Sparky
2
14%
Ok
5
37%
Raider
13
3%
DWT
1
11%
RTR
4

Общо гласове: 35

jekasus - майстор
profesionalist_wood написа:

Имам предвид че старите машини на Райдер са добри,ама новите в момента са...нефелно изработени. имам от Райдер 2 ъглошлайфа,5 бормашини,поставка за колонна бормашина,поставка за рязане на метали,2 оберфрези,1 виброшлайф,1 мултишлайф,1 зеге,1 бисквит машина,1 пистолет за горещ въздух.
Перфоратор или къртач?
profesionalist_wood - майстор
jekasus написа:

Имам предвид че старите машини на Райдер са добри,ама новите в момента са...нефелно изработени. имам от Райдер 2 ъглошлайфа,5 бормашини,поставка за колонна бормашина,поставка за рязане на метали,2 оберфрези,1 виброшлайф,1 мултишлайф,1 зеге,1 бисквит машина,1 пистолет за горещ въздух.
Перфоратор или къртач?
Става дума за изброените че са качествените от старите модели, а на новия къртач му даде фира буталото на братчеда ми
jekasus - майстор
Щом е фръкнало буталото, значи му е вземал акъла от работа.
Пред мен монтажници на климатици умориха Макита(от по-големите), това означава ли че е калпава марка?
mitko64 - майстор
mitko64 написа:
Откъде направи този извод? Сигурно от цените в БГ. Тука просто са се самозабравили. За пример, питах тукашните им търговци за цената на един перфоратор и ми измислиха 430лв. Е съжалявам, но си го довлякох от Геремания за 130 евро. Сега примерно имат на промоция от 59 на 50 евро големия ъглошлайф 2400W. А заварих една промоция за 39 евро на много готина двускоростна бормашина 1050W. Акомулаторните им инструменти от серията i-drill са страхотни, с батерии на Sanyo. Истински им цени можеш да ги откиеш в Aamazon.de.
Оттук са цените http://www.servina.net/index.php?c=view ... 5&stID=294
Ебаси и измислицата. Пък и най- нагло твърдят- произход Германия.
bulhomes2 - майстор
Райдер имах малко шлайфче и още нещо, ама не мога да се сетя какво беше. И двете не си изкараха гаранциите и изобщо не съм фен на марката. Но перфораторите им са всепризнати, а тук виждам за пръв път други мнения, все още необосновани.

profesionalist_wood не те разбирам. Пуснал си темата за ПЕРФОРАТОРИ, а сам отричаш Райдера без изобщо да си имал такъв. Ако всички карат като теб - какво очакваш да получиш от анкетата?
имам перфоратор на RD-HD05,много бързо изгоря ротора :rolleyes: ама за 109 лв толкова
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Райдер имах малко шлайфче и още нещо, ама не мога да се сетя какво беше. И двете не си изкараха гаранциите и изобщо не съм фен на марката. Но перфораторите им са всепризнати, а тук виждам за пръв път други мнения, все още необосновани.

profesionalist_wood не те разбирам. Пуснал си темата за ПЕРФОРАТОРИ, а сам отричаш Райдера без изобщо да си имал такъв. Ако всички карат като теб - какво очакваш да получиш от анкетата?
Ти заеби, виж само какъв е мазохист - мрази Райдър, а е изкупил половината продукция на фирмата :lol: :lol: Профи, като в оня виц: "Като толкова ви се гади от нея, защо все още я е*ете?" :lol: :lol:
Нали знаш че съм сметкаджия,да не се мина с преразход :lol: Искам печалба 100 на 100 :-D с по-малко средства повече печалба
mitko64 - майстор
Купих и аз преди време малко флексче, AG06,мисля беше. Като двигател е кораво, още бръмчи, за разлика от разни смъртници от Кауфланд където горят още с пускането. Обаче другото е недомислица. Пусков бутон отгоре, адски неудобен за рязане. Притискаща шайба за диска с висока периферия, по- тънки дискове от 2мм хлопат- тунинг на струг. Бутона за блокаж на шпиндела се счупи още на първото презатягане- завих на негово място болт да не тече греста, но се оказва сега не можеш да бръкнеш с ключ за да отвиеш шайбата. Преди това имах един Буджет 850W и бях много по- доволен.
fox_vt - майстор
имам перфоратор на RD-HD05,много бързо изгоря ротора :rolleyes: ама за 109 лв толкова
Ама твоето е перфоратор само за дупчене и съвсем малко къртене дан казвам хич.Аз съм със RD-HD07 но къртач силата му е насочена към къртенето пробиването му е опция,и както казах железен е за тия 750 вата.Иначе съм признал синия къртач на бош с който къртих панелката е гоуемо животно е :-D май към 15 кила беше къртача.

Тема "Коя марка къртач/перфоратор е най некачествен?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: