• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
ЗЕДИКУС има такъв комплект, аз преди време си взех по-малкия за 30 лева.Още ми вършат работа за някои операцийки.
ZEDYCUS - майстор
Имам го от 4-5 години, използвам основно профилните и правите фрезери. Само за дърво си заслужават, но на мдф или пдч много бързо прегарят и се накъртват пластините. :!:
monilan - специалист
Взех си го комплекта, но вече са го направили 100лв :? . Имаше и от по малките, но и те са по 35-40лв. Ще работя основно по дърво, така че се надявам да ми служат дълго :) .
П.П.- Еди, очакваме с нетърпение да качиш снимковия материал какви подобрения си направил по масата за оберфрезата :roll: .
EDI - майстор
Я да се похваля с новата си придобивка.Пристигна за 7 дена от Щатите, всичко струва 106 лева, без мито и ДДС, които не плащах.Опашка 12,7, но въпроса е решен с оригинален адаптер/удължител на СМТ от 12 на 12,7.

Прикачен файл

DSC0226322222222222.jpg

Прикачен файл

DSC0226433333333333.jpg

Прикачен файл

DSC022654444444444.jpg
DSC022654444444444.jpg (103.8 KиБ) Видяна 4202 пъти

Прикачен файл

DSC022665555555555.jpg
ZEDYCUS - майстор
:-D Еди пак ме изпревари, като пристигнат и моите ще си ги премерим(фрезерите) :-D
А честито. :partyman:
EDI - майстор
Така се получи, Ваньо, че те преварих. :lol: Оказа се случайно, че един мой приятел и съмишленик по майсторлък от Търговище, редовно си пазарува от ЕБЕЙ и е наясно с нещата, та той ми поръча.На 5.02 ги поръча, на 11.02 бяха в пощата в Ямбол, на 12 - вчера си ги взех.Пристигнаха директно от Щатите за 6 дена с тяхната хамериканска поща, това ако не е добра доставка, здраве му кажи.Че продавача и хитър се оказа, сложил 15 долара за цена и доставка, та така се разминах и с ДДС-то, а си бях приготвил 20 лева :-D .Моите са по-големи :lol: :partyman: - врязването на профила е 1/2.Взех си от най-дълбокия релеф, добре да изпъква.Ако си купиш тези, които беше дал на линка, врязването е 3/8 най-вероятно.Този продавач, от който си ги купих има цяла гама страхотни фрезери и комплекти, и то на ниски цени, та съм решил да си попълвам колекцията и с други фрезери.
ZEDYCUS - майстор
Еди, пусни един линк да разгледаме наличностите.
EDI - майстор
Ето ги - http://stores.ebay.co.uk/precisionbits .Поне вече е ясно, че продавача е стабилен.Фрезерите са ЙОНИКО, някакъв хамерикански сайт ПРЕЦИЖЪНБИТС ги продава из щатите.
batkotony - специалист
ZEDYCUS написа:
Еди, пусни един линк да разгледаме наличностите.
Ослюнчването е всеобщо,давай Еди... :-D
ПП.А,благодаря... :)
EDI - майстор
Разгледайте ги, според мен, като за нас, си струва от всякъде.Много интересни профили има.Комплекта на ТЕКА 12 мм опашка, като моя струва над 350 лева и то с ниския профил / по-малко врязване на профила/.Надявам се скоро да ги пробвам как режат, като довърша новата маса - и за нея ще приготвя една темичка, но като гледам заточването и заварките на пластините, и сравнявайки с комплекта на СМТ /8 мм опашка/, който имам, няма да има проблеми.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14

Тема "Къде продават такива фрезери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: