ge6aaaa3 написа: И да, получават се над 500А, но този режим скъсява живота! Най-здравословно е с 1/10 капацитета. Ясно е, че повечето хора не са в състояние да чакат 10 часа за зареждане, но ток равен на капацитета, е допустим. Не гледай големите букви "5C заряден ток", това е максималния ток, който няма да увреди батерията фатално. Освен това важи само за литиевите акумулатори, които са достъпни за малко от нас.Пропуснал съм да ти отговоря на това мнение! Явно съм го прочел от телефона и съм отложил за по-късно!
Пак казвам, не съм го доизмислил, просто има още за усъвършенстване по електромобилите и това е едно от тях.
Явно не си запознат с новите технологии и говориш на база знанията си от преди няколко десетилетия! ДА , вече има такива акумулатори и това 5С е номиналния , а не максималния им заряден ток! Цената на литиевите акумулатори наистина е по-висока, но цената на изминат километър с тях е значително по-ниска! Цената на километър изминат с оловен стартерен акумулатор е ПО-ВИСОКА от цената на километър с икономичен ДВГ! Ето ти линк да се запознаеш с новостите:
http://www.toshiba.com/ind/data/tag_fil ... e_5383.pdf
Както виждаш след 6000 зареждания с 8С , и остава 80% от капацитета! Оловните акумулатори не могат да изкарат и 400 зареждания с 0,1С - 14 часа заряд срещу по-малко от 14 минути

Нека сметнем обаче какъв ток ни трябва, за да заредим батерията на единствения засега конкурент на ДВГ с батерия 85Ah. Ако е да речем 220V , то тогава при 1С тока ще е 386А при 8С тока става над 3000А !!! Това е тока , който могат да поемат батериите , но това са 660 kW , а електродвигателя е по-малко, така че опасност за батериите и живота им НЯМА!