Мойта е на 4 год. и като гледам ще изкара още 40.... единствения кусур е че най горния слой лак е започнал да се люпи,ама само от вън щото я пече слънчо. Ама кво ми дреме...

jekasus написа:Абе то и аз имам една такава на апартамента - "външна блиндирана" от китай. За бачкането си бачка - отваря се и затваря, ама за духането трудно може да се установи като е монтирана в коридора на блок. Освен това цената и беше далеч от тия 200 леваVLADO66 написа:Вече 6 години при брат миebahti написа:... Аз съм с китайка ,покрива изискванията и струва около 200 кинта!На какъв период се дават кинтите.и няма никакво намерение да се разваля.
ribnikolaevi написа:Имах опит със Солид и опита ми е неприятен. Не те съветвам да се обръщаш към тях.Солид или Солид55 - доколкото видях това са различни дистрибутори на Хьорман
Монтажа е от подизпълнители които хич не ги брига какво и как. Абе ... аз изгорях, ама да не се излъжат и други, пази се от тях.
Между другото, всички врати в офиса също са на Солид, има доста забележки, като се започне от монтажа и се стигне до трудно отключване, заяждане на патрона.
ribnikolaevi написа:Говоря за Солид 55, не знам да предлагат Хьорман. Цеха им е на 7 километър. От тях съм недоволен, но при моето проучване на врати не открих фирма с името"Солид" само. Може и аз да не съм попаднал на тях, може и да са нови на пазара.Има ги на сайта на Хьорман:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: