Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
ivanvasilev1970 wrote:
Другата болка е свързването във самата разпределителна кутия...хич не ми се ще да размотавам кабелите.
Няма ли начин как да добавя новите във вече съществуващите засукани кабели?
Няма начин да добавиш новите във вече съществуващите засукани "кабели"
Достатъчно нови свръзки трябва да се направят. Все пак ти си в такъв етап на строителството,че кутията може да се корегира. Дали с нова по голяма квадратна разклонителна кутия или при възможност увеличаване на дълбочината на съществуващата.
Това,че на ваго клемата си видял,че пише 2 кв.мм не е вярно.Вярното е че тя е за сечение на проводници ДО 2.5 кв.мм, което влючва и по малки сечения в които влиза и 1.5 кв.мм.
yordan12 - помощник
като не искаш да пипаш кутията вземи фаза от ключа и до вентилаторите допълнително. :) :)
Svetoslavoff1 - майстор
Василев, малко късно се включвам и гледам за схемите на свързване се е поизяснило. От мен един дребен детайл. Помисли дали ще се чувстваш добре ако си под душа и заработи/работи неговия вентилатор. За някои хора, вкл и за мен шумът и течението внасят известен дискомфорт.
ivanvasilev1970 - специалист
Svetoslavoff1 написа:
Василев, малко късно се включвам и гледам за схемите на свързване се е поизяснило. От мен един дребен детайл. Помисли дали ще се чувстваш добре ако си под душа и заработи/работи неговия вентилатор. За някои хора, вкл и за мен шумът и течението внасят известен дискомфорт.
Благодаря за мнението. Мисля да поема този риск :)
ivanvasilev1970 - специалист
Ето какво направих днес:
Прикачен файл:
rk5.JPG
rk5.JPG (94.75 KиБ) Видяна 1368 пъти
Добре, че взех по голяма кутия...
А ето и вътре в банята:
Прикачен файл:
rk6.JPG
rk6.JPG (69.46 KиБ) Видяна 1368 пъти

Тема "Съвет за изграждане на втора инсталация за вентилатор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: