Здравейте
Преди време бях писал във форума и Сега искам отново да споделя впечатленията си от
горелка IVG.Имам къща 180 м2 отопляема площ и 200 л. бойлер близо до Бургас.
Миналата зима изкарах с по малко от пет тона пелети без никакви икономии .Тази есен ми препоръчаха
костилки от череши 240 лв./ тона. Горелката работи уникално добре разхода няма да надвиши този
на пелетите.И както преди бях казал не се колебайте сменяйте въглищата с пелети.

Преди време бях писал във форума и Сега искам отново да споделя впечатленията си от
горелка IVG.Имам къща 180 м2 отопляема площ и 200 л. бойлер близо до Бургас.
Миналата зима изкарах с по малко от пет тона пелети без никакви икономии .Тази есен ми препоръчаха
костилки от череши 240 лв./ тона. Горелката работи уникално добре разхода няма да надвиши този
на пелетите.И както преди бях казал не се колебайте сменяйте въглищата с пелети.

. Темата я чета. Радвам се, че си постигнал резултати, че намираш време и нерви, че имаш познания да си играеш с настройките и да експериментираш, но малко хора са като тебе. Повечето искат да вземат нещо работещо и да не се занимават с настройки и дебнене. Вярно, че форума е Направи сам, ама горелката не е, поне не се продава за такава. Не съм свързан с никой производител, не получавам пари за реклама, нито процент от печалбата му
 . Темата я чета. Радвам се, че си постигнал резултати, че намираш време и нерви, че имаш познания да си играеш с настройките и да експериментираш, но малко хора са като тебе. Повечето искат да вземат нещо работещо и да не се занимават с настройки и дебнене. Вярно, че форума е Направи сам, ама горелката не е, поне не се продава за такава. Не съм свързан с никой производител, не получавам пари за реклама, нито процент от печалбата му  . Ако ти произвеждаш качествен пчелен мед, аз си купувам от тебе и го похваля на трето лице, това означава ли, че съм свързан с тебе? След като аз държа на името си (а то е така) - ще си позволя ли да ти рекламирам меда, ако той не е хубав? Защо да го правя? Какво ще си помислиш за човек, който си купува мед от супермаркета, само защото Лазар похвалил твоя мед?
 . Ако ти произвеждаш качествен пчелен мед, аз си купувам от тебе и го похваля на трето лице, това означава ли, че съм свързан с тебе? След като аз държа на името си (а то е така) - ще си позволя ли да ти рекламирам меда, ако той не е хубав? Защо да го правя? Какво ще си помислиш за човек, който си купува мед от супермаркета, само защото Лазар похвалил твоя мед?