• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
ferrari4456 - специалист
http://www.ebay.co.uk/itm/BOSCH-X-CEL-P ... 35c40fec90
Ако купя това ,какво ми трябва за да го включа в нашата електро мрежа?
Chefo77 - майстор
Преходник за щепсела. 2-3 лева, нещо такова беше.
ferrari4456 - специалист
Иначе какво мислите за него?
За 70лв струва ли си?
EDI - майстор
Според мен, не.Един господ знае в какво състояние е машината и батериите, а и е от най-ниския клас на зелената серия.
griffin - майстор
Не ти трябва преходник режеш кабела и слагаш шуко :-)
Моите половината инструменти са от UK таман и оправям дължините на кабелите да не са по метър 2 :) .
lov - майстор
А погледнали да видиш че търговеца не изпраща до Българиия
fox_vt - майстор
То винаги когато цената е супер малка и пише че не се изпраща до българия :? баси кво сте ги наплашили тия хора нз .
lov - майстор
Ами то доставката само до Лондон му струва £8.80. И ако сметнеш до България цената става колкото да си купиш нов.
Даже се учудвам че някой ще го купи защото по разни пазарчета това може да се вземе за £ 1. Ей това и още много други подобни неща съм ги купувал от такива пазари там. Е рискуваш защото не знаеш дали работи. Но цената е толкова смешна че от 2-3 едно да е в ред и си на печалба.

Прикачен файл

IMG_20121001_201003.jpg
ivanovrg - специалист
1 няма доставка до българия(можеш да ползваш фирма посредмик,но цената ще се качи малко)
2 това е търг и има още 1 ден до края му(в последните минути най-много се наддава )
3 пише че не е ползван няколко месеца но батериите са зареждани(не се знае в какво състояние са,а батериите са доста скъп консуматив)
  • 1
  • 2

Тема "Бърз въпрос за винтоверт..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: