Най - вълнуващия въпрос зимно време.
geniya - специалист
kalin72 написа:
Купих и монтирах 200 ватовия им модел. Оказа се, че и досегашния ми 100 ватов UPS е имал изводи за външна батерия, но така или иначе повече мощност е добре дошла :)
Честито за новия UPS, но трябва да се знае, че с по-мощен инвертор акумулатора свършва по-бързо.UРS трябва да се подбира максимално близо до мощността на консуматора с около 10-15% аванс. От друга гледна точка пък тези 200Вата едва ли са верни...Трябва да е тежък поне 3,5+кила без вграден акумулатор, ама да не разводнявам темата.
hidrazin - майстор
kalin72 написа:
260 лева е удоволствието...
:weedman: Ужаст ужасна! Толкова е едно Жигули в движение!
:partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
hidrazin написа:
kalin72 написа:
260 лева е удоволствието...
:weedman: Ужаст ужасна! Толкова е едно Жигули в движение!
Не, толкова му е Гражданската :-D
hidrazin - майстор
LazarGanev написа:
Не, гражданската е колкото Жигулито. :-D Пък на UPS-а гражданска не му трябва. Може да си го кара незаконно. :lol: :partyman:
dyaneff - майстор
hidrazin написа:
LazarGanev написа:
Не, гражданската е колкото Жигулито. :-D Пък на UPS-а гражданска не му трябва. Може да си го кара незаконно. :lol: :partyman:
Не. Жигулито с гражданската си удвоява цената.
VLADO66 - майстор
kalin72 написа:
Купих и монтирах 200 ватовия им модел. Оказа се, че и досегашния ми 100 ватов UPS е имал изводи за външна батерия, но така или иначе повече мощност е добре дошла :)
Честит да ти е и безавариен.Пробвай дали е чиста синусоидата,демек като мине на UPS-а дали бръмчи помпата. :partyman:
kalin72 - майстор
VLADO66 написа:
Честит да ти е и безавариен.Пробвай дали е чиста синусоидата,демек като мине на UPS-а дали бръмчи помпата. :partyman:
Благодаря, не бръмчат помпите, за разлика от предния UPS..доволен съм :) В събота мисля да го тествам колко часа ще издържи с една стара батерия 62 амперчаса...
syncho - майстор
Стига сте се подигравали. UPS-чето е супер. От опит го казвам. И да чиста синусоида е и си дава 200-те вата. Поне за тези производители мога да гарантирам.

Със здраве да си го ползваш! :supz:
VLADO66 - майстор
Не се подигравам :wink: И аз имам UPS на Техногама,но е по-стар модел и помпата си жужи.
ZMeyGorianin - майстор
Моя е ИНТИЕЛ-ски за същите пари и мощност и той се чува :sad:

Тема "Въпроси за UPS." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: