Всички имаме коли, нали ?
moimoimoi - майстор
ето и едно предложение от мен
евтино/10кинта/ и здраво/200кг/

в случая е шпилка 16 или 18мм не помня вече, а U-образните скоби са 6мм
и с ластици за колело/от кауфланд за2лева/ всичко се захваща лесно и стабилно

пп:малко трудно става само разпробиването на отворите в дебелата шпилка,но аз се справих в домашни условия безпроблемно,а ако има едно менгеме да се стегне да не мърда шпилката ще е по лесно,както и там къддето ще се разпробива може леко с флекс да се заравни участъка ,другата тънкост е да се бележат правилно местата на отворите

Прикачен файл

Снимка0032.jpg
kr1100 - майстор
[quote="Stefan_62"]Миналата седмица ги закупих от Лидл за 70лв.Размери: всеки по ок. 120 x 13,5 x 11 см (Д x Ш x В)
[/color]
Колата ми е "Пасат" комби, но стават за всички модели с "шейни"[/quote]
Не стават !! къси са .
Chefo77 - майстор
Каква ти е колата, че са къси, колега?
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
Каква ти е колата, че са къси, колега?
VW Sharan
поне 50-60 мм да бяха по-дълги.
Chefo77 - майстор
Само за информация - напречни греди за 35 (тридесет и пет) лева видях в бившия магазин ВАЗ на пазарчето на Гюрлата във Варна. И изглеждаха добре ...
colyo - специалист
Кръстника ми има магазин за автоаксесоари и продава такива по 15 лв (почти същите в Практикер бяха по 140лв) . За инцидентни ситуации съм ползвал правоъгълни стоманени профили хванати за "тирантите" с миши опашки. Ако някой се интересува ще кача и снимки. Половината къща съм пренесъл с този багажник и не е мръднал.
freshenero - специалист
http://prodavalnik.com/bagazhnik-za-kombi-i21129103 исля че не си заслужава занимавката с направата.
Последна промяна от freshenero на вт апр 09, 2013 11:23 pm, променено общо 1 път.
colyo - специалист
Същия е като моя. Върши перфектна работа. Ако ти харесва, взимай го без да се замисляш.
kr1100 - майстор
colyo написа:
Същия е като моя. Върши перфектна работа. Ако ти харесва, взимай го без да се замисляш.
Не се отваря линка, но най-вероятно ще му са къси.
В полския сайт за Шаран ги дават 130 см фредите. Колегата е в отбора на вановете.

@Chefo77 В магазина на "Гарван" до Ромпетрол има железни по около 30 лв.
colyo - специалист
При мен стърчат по една педя от двете страни на тирантите и е супер за по широки плоскости.

Тема "Напречни греди за багажник на покрива" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: