Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
marian1 - майстор
Здравейте никога не съм го правил, и се чудя как ще е по лесно да си направя на стената дърво - иска ми се да е равномерно боядисано, да не седи на четки - което предполага нанасяне с валяк - моля за съвет - да направя шаблон и дървото да остане вътре, или да направя цвета на дървото и върху него да залепя шаблона - който все още не съм направил - става дума за нещо подобно:

Моля ако някой е правил нещо подобно да каже някои тънкости ако има - Благодаря!
Зная за лепенките по стените - не ги харесвам - искам да си го направя с латекс и най- вече да няма големи ръбове между рисунката

Прикачен файл

1.jpg
gogata1987 - специалист
Без да твърдя, че съм прав, но си мисля, че ще ти е най-лесно да нанесеш на стената цвета на "дървото". После залепяш отгоре лепенка с желаната форма, боядисваш цялата стена с желания цвят и отлепваш лепенката. :)
dadko - майстор
Можеш да си поръчаш такива стикери за стена
http://zabavni-stikeri.com/category/как ... -за-стена/
Може да се принтира и отреже на плотер всякаква картинка.
Не знам каква ти е основата на стената и как ще залепва в/у нея, но можеш да пробваш и със самозалепващо фолио- има всякакви цветове- изрязваш си с макетен нож фигурите, залепяш и после с пистолет за горещ въздух...
Това ми идва на ум. Но- трябва да се изпробва.
radius - майстор
Това питане малко като "как да свиря на пиано". Това е творческа работа и ако искаш да стане красиво, а не стерилно, трябва някой да ти го нарисува.
marian1 - майстор
Виж не съм питал кой да ми го нарисува - има кой - питам как технически да се получи - да изглежда хубаво, без ръбове - и понеже се двоумя какъв да е шаблона- дупка или около него да се отсича - реших да попитам - все някой може да го е правил, или гледал ....
radius - майстор
Пишеш в първо лице, затова така ти отговорих.

Тема "Как да си нарисувам дърво на стената?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: