Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
R.A.D.A - специалист
Здрвейте, скоро ще трябва да започнем пълно обзавеждане на баня. Търся съвети за качество на предлаганите на БГ пазар структури за вграждане - спряла съм се на една промоция на Serel. Дайте съвети и мнения:)
http://baniastil.com/page/%D1%81%D0%B0% ... /3726.html
jekasus - майстор
Не ми позната тази марка, не съм монтирал. Но гаранция 10 години все пак е много добре, но зависи какви са гаранционни условия.
От техническата част - мразя т.чинии с този дизайн, трудно си навирам пръстите да завия гайките :-D , структура изглежда слабичка, но това се решава с използване на UA-профил при монтажа.
За същи пари -
Грое 295лв.
т.чиния 94.56лв.,може да не ти хареса дизайна.
Вграден смесител 85.72 за биде предпочитам да е с душ-слушалка,
Ако т.чиния е близко до мивката можеш да използваш този смесител
Това не означава че трябва да ми уйдисаш на акъла :-D
R.A.D.A - специалист
Благодаря jekasus!
За сега се отказахме от турските системи - сега съм на тема Геберит .
http://baniastil.com/page/%D1%81%D1%82% ... 9/942.html
В един магазин ме разубеждаваха за Грое-то - гаранцията от 5 години била само за наличие на резервни части. На Геберит бил "пълен" сервиз 10 години. Няма да посочвам кой беше магазина , че е от "лидерите" и да не излезе като "антиреклама"
Още не сме решили как ще е правим тази малка - 3,4 кв.м баня и за това за сега само чета тук и сайтовете на магазините.
Интересувам се и от устойчивите на влага дървени подове , подходящи и за мокри помещения.
jekasus - майстор
Грое си имат официален представител, можеш да ги питаш за гаранция - на мен ми отговориха на един глупав въпрос :-D. Геберит и те са хубави, ама ги поглеждам от страната на монтажа - монтирам и никой не ме търси после за проблеми със тях :-D
За дървото - знам само за тик и че е скъпо и си иска поддръжка.
GROHE Bs - специалист
Или мойто никче или Viega-при тях ако ти стиска можеш и бутон безумно скъп да си купиш ама ще си уникален пред тайфата.Случи ми се преди години бутон на Viega на 7 стотака да върви с диск с видео ръководство за монтаж.
valya82 - помощник
И аз в момента се чудя, относно структурата за вграждане, която да сложа. Като гледам цените може и да се наложи да мина на вариант моноблок. :sad:
cvetan83 - специалист
R.A.D.A написа:
Структурата е SANICA с 6-точков захват към стената, от галванично поцинкован квадратен профил 2мм, а чинията има достатъчно големи отвори за монтаж. Гаранцията е 10г на структурата и чинията, 5 г на механизма, като голям + е факта, че механизма е стандартен и може да се сложи дори такъв от 5 лв в първата железария.
Марките са лидери в световен мащаб със повече от 60 години история, а произхода отдавна не е фактор!
jekasus написа:
Обективно мнение се дава, когато човек е запознат с конкретния продукт, а не на базата на предположения подвеждайки хора търсещи компетентно мнение.
jekasus - майстор
cvetan83 написа:
jekasus написа:
Обективно мнение се дава, когато човек е запознат с конкретния продукт, а не на базата на предположения подвеждайки хора търсещи компетентно мнение.
jekasus написа:
Не ми позната тази марка, не съм монтирал. Но гаранция 10 години все пак е много добре, но зависи какви са гаранционни условия.

Това не означава че трябва да ми уйдисаш на акъла :-D
Тези два абзаца от поста ми май не си прочел.
R.A.D.A - специалист
Взехме Геберит:)

Тема "Баня- структури за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: