• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Еееее супер ,само да питам някой знае ли в София в кой лилд ги има?
Аз си взех виброоооооооото от лидъла в овча купел и го нямаха флекса там. :)
Последна промяна от ferrari4456 на пет фев 08, 2013 9:39 pm, променено общо 1 път.
marmoz - специалист
Eeee,тези от Лидъл да се сетят да пуснат нещо юбаво по инстроментите от 4-5 седмици само бонбонки,секси нощнички и храна :-D ,а за нас маисторите нищо ......... :-D
П.П. Кво да правя като от там само инструментите им стават :) :) :)
kalin2505 - специалист
Chefo77 написа:
kalin2505 написа:
Здравейте, от къде мога да взема телчета за пневматичният такер на Parkside
От почти всеки магазин, в който продават консумативи за пневматични такери. А ако случайно решиш да добавиш добавиш откъде си, може би ще получиш и насока за магазин.
от София съм
pavkatay - майстор
marmoz написа:
Eeee,тези от Лидъл да се сетят да пуснат нещо юбаво по инстроментите от 4-5 седмици само бонбонки,секси нощнички и храна :-D ,а за нас маисторите нищо ......... :-D
П.П. Кво да правя като от там само инструментите им стават :) :) :)
Лъжеш се. И бирата в зелени кутии DEEP. :)
colyo - специалист
Одеве ходих за хляб и видях, че са намалили още ъгловите планки. Пластмасово контейнерче тип органайзер за 4 лв. Само кутийката в метро е 3лв. Забърсах 2, ама ме е яд, че не взех и 4-те останали.
pif4o - специалист
Абре момци днес сефтосах перфоратора, абре аз до ся не съм ползвал такава машина, ама ся като има накраиник длето очаквах повече чудеса. Та ся да ми кажете да не би машината да не е в ред, дупчих една дупка в една тухлена стена, (дупка за кюнец) и имам чувството че слабо удря гачили, не е така да бръмчи сериозно и да трака здраво с длетото и да кърти на ред де кво срещне :) Отне ми към 15 минути да я пробия, а тва е един ред тухла единичка плътна, прави ми впечатление че като забия длетото в тухлата и уж вибрива и потъва лекичко ама не е като да я яде като вафла :) Аз ли искам много от машината или тя нещо не е у ред?
ferrari4456 - специалист
За тези пари толкова ,все пак не знам какво имаш предвид ,като слабо потъване?
Тя е 2,1джаула не очаквай толкова много ,просто за парите си толкова.
Преди време бях набарал bosch pbh 2100re и двигателя се чуваше повече от удара.
Учудих се че е 1000W и повече вата ,аз от мойто вадя такъв удър ,че в панелката направо и стени съм махал и дупки си копая и какво ли не ,но за тези пари на лидълския 111лв какво да очакваш ,все пак за парите си е малко по-хубав от боша и е горе долу малко по лош от BOSCH PBH 2800 RE ,но неговата цена си е и 3пъти по висока от лидълския.Тоест след всичко изписано трябваше да разбереш ,че просто е нормално така да работи с такъв удар.
ПП Какви свредла и длета използва?
pif4o - специалист
Да, де, аз не очаквам чудеса от него , но като никога не съм работил с никъкъв перфоратор, разбираи този е първия които хващам, се зачудих как и колко серизоно трябва да работи, днес ползвах лопатката предимно за дълбането на дупката, усетих го че има един момент когато като го натиснеш повече и тогава почва да удря по сериозно. Абе имах чувстото че инструмента от пред не ще да се движи напред назад достатъчно за да кърти, все едно само вибрира, и като го натисна по яко тогава проработва. Такали бачкат принципно? иска по яко натсикт за да вземе да лашка от пред по серизоно, и ми направи тва впечатление че вземе ли да лашка по серизоно веднага изкъртва всичко до което съм го натсиснал.
Абе с две думи:- удара зависи ли от това колко силно си натиснал, имам чувство че като работих и на места където не е удобно да натисна сериозно само бръмчи вибрира и сякаш на празен ход бачка, как да кажа :) Сори ама няма как да го обясня, маи ще потърся някои познат маистор дето е бачкал с такива машини да го пробва, да каже нормално ли бачка :) или ще ви направя видеоклипче :)
ferrari4456 - специалист
Имаш предвид ,че работи така ли?
http://www.youtube.com/watch?v=8lRDQa7K5fc
Просто удара е малък ,аз мойто и да го държа здраво и да не го държа кърти рита и ръцете после ме болят ,ама от лидълското за 111лв толкова и все пак за тези пари е много!
Направи едно видео...
pif4o - специалист
Да, така работи :) чопли :) тоя не знам бетон ли кърти на клипа или е нещо по меко, ама моето така кърти в тухла плътна единичка, клип ще направя утре на светло :)
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: