• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 51
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
По-си чукал с теслата от мен(може и с химикал :lol: ) да питам аз - защо в панелките и по-сериозните обекти вентилацията е метални тръби, а не са ПВЦ.
VLADO66 - майстор
jekasus написа:
VLADO66 написа:
По-си чукал с теслата от мен(може и с химикал :lol: ) да питам аз - защо в панелките и по-сериозните обекти вентилацията е метални тръби, а не са ПВЦ.
Къде съм го писал това че не се сещам :?
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Къде съм го писал това че не се сещам :?
Трудно ли да напишеш пак или си забравил вече :-D
VLADO66 - майстор
Вентилацията в блоковете се прави и от PVC,а на големите обекти вече се минава на други диаметри и става тежко и скъпо :wink:
ivanvasilev1970 - специалист
Трябва да залепя 2 блокчета итонг (дебелина 5 см) за тухлен зид.
С церезит CM16 ще стане ли?
jekasus - майстор
И с цимент ще стане :-D ако няма какво-то да е циментово лепило за плочки или газобетонни блокове.
Иначе лепила за плочки, особено флексови са доста универсални, но ти го казвам това тайно, че може да ме "почнат" различни "професори" :lol:
Кораба от Китай с плочки дойде ли или потъна?
ivanvasilev1970 - специалист
jekasus написа:
И с цимент ще стане :-D ако няма какво-то да е циментово лепило за плочки или газобетонни блокове.
Иначе лепила за плочки, особено флексови са доста универсални, но ти го казвам това тайно, че може да ме "почнат" различни "професори" :lol:
Кораба от Китай с плочки дойде ли или потъна?
Обещаха ми с първия тир да качат плочките. Въпроса е, че вносителите все още се почесвали и нямало камион за насам.
chapara - майстор
jekasus написа:
И с цимент ще стане
Не съм те чул :cool: Защо така, градиш, надграждаш и накрая сам скачаш във варницата. За съсъхване на цимента навярно си чувал. Сега не ми излизай с номера , че ще накиснеш блокчетата от Итонг във вода :lol: :wink:
jekasus - майстор
Не, ще ги накисваме в грунда :lol: теоретично възможно е, но практически просто няма да имаме скорост за зидане :-D Аз си спомням отпреди 25-30 години за газобетонни блокове, но лепила тогава нямаше.
chapara - майстор
jekasus написа:
Не, ще ги накисваме в грунда :lol: теоретично възможно е, но практически просто няма да имаме скорост за зидане :-D Аз си спомням отпреди 25-30 години за газобетонни блокове, но лепила тогава нямаше.
Това трябва да бъдат разсъждения НА УМ :wink: И къде е Киро на кирия, продават разфасовки и малки с лепило, ама това нещо бЪЛГЪРИНА си е ебал ветъра, а пък аз се чудя :-D
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 51

Тема "Ремонтът на банята в действие..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: