• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
dadko - майстор
Благодарско. Но такава замяна някак не върви...
Имам колега от Казанлък, който чат-пат си ходи, та ще измислим нещо. Ще се уговорим на лични.
:prost:
Пламен Лилов - напреднал
Не се кахъри бе братче,пии едно за мое здраве! :drinkers:
dadko - майстор
Вчера по куриер получих обещания диск, за което още веднъж благодаря на Пламен. Той да си знае, че няма да избяга от почерпката :drinkers: Газова бутилка не иска, така, че ще я заменим със стъклена ;-)
Още днес започнах да търкам ръждата и да заварявам. Тъй като в събота спя до късно и се размотавам - не свърших много работа...Поизчистих ръждата и затапих отвора в средата. За утре-останаха дръжките и крачетата. Намислил съм да заваря по една гайка М16 и крачетата да са шпилки, или тръба със заварена в единия й край шпилка ( или болт).

Прикачен файл

BBQ1.JPG

Прикачен файл

BBQ2.JPG

Прикачен файл

BBQ3.JPG

Прикачен файл

BBQ4.JPG

Прикачен файл

BBQ5.JPG
batkotony - специалист
Добре дошъл в братството! :) :partyman:
ArturDent - Почти Безобиден
Не виждам защо си търкал ръждата. Един буен огън преди "освещаването" щеше да свърши същата работа.
Пък ако е останала малко ръжда тъкмо ще оправиш хемоглобина.
stiv1961 - майстор
dadko написа:
Вчера по куриер получих обещания диск, за което още веднъж благодаря на Пламен. Той да си знае, че няма да избяга от почерпката :drinkers: Газова бутилка не иска, така, че ще я заменим със стъклена ;-)
Още днес започнах да търкам ръждата и да заварявам. Тъй като в събота спя до късно и се размотавам - не свърших много работа...Поизчистих ръждата и затапих отвора в средата. За утре-останаха дръжките и крачетата. Намислил съм да заваря по една гайка М16 и крачетата да са шпилки, или тръба със заварена в единия й край шпилка ( или болт).
Честито, макар че е за другата тема:
viewtopic.php?f=18&t=35045
Не забравяй- оптималната дължина на крачетата трябва да е около 250 мм. Аз си направих отделно пиростия, но и това е решение.Успех с ,, валандирането" :) :partyman:
П.П. Има ли ,,чалъм" модераторите да обединят двете теми, че иначе се чудят хората къде да пишат. Може би аз съм виновен, че пуснах отделни теми, но си мислех в едната да споделяме направата на самия валандар, а в другата това, което сме сътворили в него. Извинявам се за което :)
dadko - майстор
Такаа. дойде време за сефтосване на валандара. Много обяснения не са необходими, снимките говорят достатъчно.В началото поизпържих малко сланинка, след което- морковчета, после пържолките по края. докато се печаха от едната страна- морковите станаха готови. На тяхно място метнах гъбки. Накрая няколко кюфтенца и кърначета за проба.
След това на масата- всички си облизахме и пръстите, защото стана страхотна вкусотия. И вдигнахме тост- за здравето
на Пламен Лилов, благодарение на когото имахме удоволствието да се насладим на това чудо на кулинарията. Наздраве
:partyman:

Прикачен файл

sft2.JPG

Прикачен файл

sft4.JPG

Прикачен файл

sft7.JPG

Прикачен файл

sft9.JPG

Прикачен файл

sft13.JPG
batkotony - специалист
Браво!Станали са големи всуснотии.Да ви е сладко! :-D :partyman:
Пламен Лилов - напреднал
Наздраве и от мен,да преживеете много приятни моменти около него. :partyman:
stiv1961 - майстор
dadko написа:
Такаа. дойде време за сефтосване на валандара. Много обяснения не са необходими, снимките говорят достатъчно.В началото поизпържих малко сланинка, след което- морковчета, после пържолките по края. докато се печаха от едната страна- морковите станаха готови. На тяхно място метнах гъбки. Накрая няколко кюфтенца и кърначета за проба.
След това на масата- всички си облизахме и пръстите, защото стана страхотна вкусотия. И вдигнахме тост- за здравето
на Пламен Лилов, благодарение на когото имахме удоволствието да се насладим на това чудо на кулинарията. Наздраве
:partyman:
Радвам се, че на всички е харесало :partyman:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: