От мобилни телефони до цифрови камери
comunikator - специалист
Всичко тръгна от акумулатора падна два пъти за два дни изтощен до дупка.
dyaneff - майстор
Ако искаш помощ за пресвързване на радиото и имаш щипки за демонтажа му пиши.
fox_vt - майстор
Според мен не е от плеъра :!: Ако показанията са 4 мА е нищожна работа той акумулатора има по голям саморазряд отколкото ти е утечката.Ако обаче е 4 А е леко невъзможно панела да консумира такъв ток без да се запали.Да не говорим че 2-3 години е работил така.За да падне акумулатора до дупка е имало сериозен консуматор включен.
dyaneff - майстор
Аз залагам на 400 МилиАмпера.
comunikator - специалист
Акумулатора падна за два дни два пъти при положение че е на 5 месеца и е в гаранция (Бош е акумулатора)
Нямаше нищо друго включено когато човека в сервиза ми замери тоците и акумулатора.
Вика ми изгаси всичко фарове,габарити,парно - заключи вратите както си я оставяш вечер и аз това направих и той ми вика продължава да има голяма консумация на ток и се чудехме двамата и аз викам дай да сваля и панела на радиото и го свалих и консумацията веднага падна на нула.
А акумолатора го оставих в сервиза защото беше много разреден.
fox_vt - майстор
400 милиампера да бъдат пак няма да го съборят,другия вариант е нещо да се прецакал панела и да включва вътре в плеъра някое крайно стъпало нещо мощно,ама то пък ще се чува все нещо от колоните.
dyaneff - майстор
Може Болярино може.
Няколко дена каране на къси разстояния с парно и или чистачки и светлини и батерията е пътник.
fox_vt - майстор
Еее тука си говорим до падане до нулата той автора нищо не каза как я е ползвал дали е имало признаци за слаб акумулатор при палене.Аз съм си забравял плафона ако го сложим 5 вата на 12 волта са таман 400мА за цяла нощ със стария акумулатор който всяко палене е теглене от тотото.А ако плафона е 10 вата :-D Пък и автора казва че два пъти за два дена е падал аку то,хайде първия път чистачки фарове къси разстояния паднал-зареден след тва и за един ден колко къси курса ще направиш че да падне пак :wink:
ditronix - специалист
Шшшшш,колеги,за кви 4А си хортуваме бе? Че това е един оставен да свети фар. При тия ниски температури акумулаторът ще е готов за 2-3 часа. Нормалната консумация на колата е до 50 mA. Дo 100mA е крайно подозрително и нездравословно зимно време,а нагоре е убийствено! Всичките размисли и страсти нямах сили да ги изчета. Не може да нямаш познат,дето може да ти измери тока на покой на колата. Ако имаш аларма,натисни бутона на предния капак,затвори всички врати и капаци и гледайте кво показва. Ако е над 50-100mA търсете де е заровено кучето! Може и свирката да е-не е невъзможно. Но според мен няма никакво значение че акумулаторът ти е BOSCH и е на 5 месеца ли,не помня точно. Иди да го провериш при някой на който имаш доверие. Тоя дето е мерил 3,8 до 4 каза ли какво е това-ябълки,круши? Пускай го да пасе и намери читав майстор. Аз тая приказка я четох с VARTA SILVER преди няколко години-още беше в гаранция,няма как да е акОто-батерия от класа и докато се усетя гаранцията мина.Има вероятност музиката да е причината,но все пак това трябва да се установи и да се отстраняват грешките.
petromaniq - специалист
Не е възможно да е от плеъра. Сменяй майсторите - панели, манели или за по-сигурно акумулатора. Какво като е BOSH?

Тема "СД Плеър в колата гълта ток" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: