• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
dbitzepsa - напреднал
Някой знае ли от къде мога да намеря сегменти за една стара резачка Mcculloch ?
the_play87 - специалист
Здравейте колеги, следя темата доста отдавна и най сетне реших на напиша няколко реда и аз :)
Начислена ми е една husqvarna 365 уш профи клас. Работя с нея от скоро, машинката е на 3 годинки и днес за мой късмет надра цилиндара. В сервиза го направиха за 1 час смяна бутало с труд 150 лв :) Сега искам да си взема собственна резачка за мои си работи но немога да реша. Хуска е 1000лв. а мен не ми се дават толкова пари с штил не съм работил никога, имам ел.РАИДЕР за дъски става :-D чудя се и за mcculloch 4-20 но дали ще устиска на 80-100 кубика на година :? моля ви дайте съвет за машинка че ептен се разсеях от четеното из форумите :sad:

п.п Мака ми допадна много но кое да избера 4-20 или 8-42
patologa_ds - напреднал
Купи това, което те грабне. :)

Аз лично си закупих Щил. Среден клас. Не изкарвам хляба с нея.
Когато оставих 800 лева в магазина ме попитаха какво ще правя с нея. След като казах, че не смятам да режа повече от 5 м3 дърва за година тръгнаха да ме разубеждават да си взема по-малка. Взех си Stihl 211. Очите на продавачката изкочиха като чу за какво ще я ползвам. :) Но аз си взех среден клас. Не съжалявам. :)
iivanov - майстор
Колега,или си сгрешил при писането или не си в средния клас.От 170 до 251,с изкл. на 241,са в хоби класа.Средния клас започва от 270/271.
Собственик съм на най-малкия хуск в средния клас(545)и днес получих неохотното уважение на работещ с щил 270.Между другото днес в боя беше и неизвестното за мене POUER G.С нова шина и верига ОРЕГОН.въобще не се посрами.
the_play87 - специалист
Здравейте отново купих си хуската :snakeman: Беше малко трудно до като дам хиледарка но вече имам нарязани 30-на кубика и мога да кажа че си го бива ето малко реклама :-D http://www.husqvarna.com/bg/products/pr ... 65-x-torq/
pi6ligara - специалист
Здравейте,искам да си купя резачка за домашни нужди,ще реже по 10-15 кубика на година,значи ситуацията е следната в момента имам възможност да взема чисто нова машина mcculloch cs340 от магазин практикер за 240 лева и mcculloch cs380 с остатъчна гаранция 23 месеца(само е пробвана с един клон и е закупена от магазина на хускварна в моя град) за 250 лева,та ако някой ми даде съвет коя да взема ще съм много благодарен,че не мога да реша коя от двете да е.
dragozow - майстор
Разликата между двете машини е в механизма за обтягане на веригата на 380, там става без инструмент. На кубици 380 е малко повече, но толкова че да не усетиш разлика. Препоръчителната цена на 380 е 324 лв, а на 340 е 264 лв. Аз бих си купил новата, но не от Практикер. Купи от дистрибутор на Husqvarna със сервиз, пак ще ти направят отстъпка, но ако има проблем след някоя година ще го отстранят адекватно. Ако не знаеш кой е дистрибутора в твоето населено място кажи от къде си за да ти кажа кой е.

http://www.mcculloch.com/int/products/c ... 827,485833
pi6ligara - специалист
Ами cs380 е на един месец и е закупена от дистрибутора на mcculloch в Плевен,а именно магазина на husqvarna.Притеснява ме че като гаранцията не е на мое име ако има проблем може да откажат да го отстранят,но пък от 324лв на 250лв ми я дава човека само на месец.
VLADO66 - майстор
А ти знаеш ли как я е ползвал,я може да е забравил да сложи масълце в горивото или за веригата,я да я напънал или прегрял.Тя за сервиза ще си работи ама компресията ще е отишла по дяволите така че внимавай.
dragozow - майстор
Ще ти признае гаранцията ако това те притеснява. В Плевен това е дистрибутора:
http://niksi.eu/pages.php?pageid=4
Може да звъннеш да търсиш Найден и да го питаш. Разликата в машините е никаква. Все пак аз бих взел новата, защото CS 380 просто е необосновано по-скъпа и не предлага нищо повече за 70 лв разлика в цената.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: