Вече има хора от форума, които и знаят възможноститеИзкушавах се бая до сега да я похваля, но не посмях щото си е твое творение и да не кажат нещо.....
 . Това е машина мнооого над полупрофесионалните инвертори доближаваща се до про машините. Работи перфектно както на ММА, така и на TIG. Изобщо не се задъхва и мени дъгата при всякакъв ток (за мен това е най-важното условие за добър инвертор). Тествахме го с доста видове електроди и няма грешка. Дори чугуна не го бели (избелва). Който не вярва да дойде на сбирката да се убеди сам
 . Това е машина мнооого над полупрофесионалните инвертори доближаваща се до про машините. Работи перфектно както на ММА, така и на TIG. Изобщо не се задъхва и мени дъгата при всякакъв ток (за мен това е най-важното условие за добър инвертор). Тествахме го с доста видове електроди и няма грешка. Дори чугуна не го бели (избелва). Който не вярва да дойде на сбирката да се убеди сам  .
 .Аз ще донеса 3 или 4 машини.
Предполагам, че Торбалан има трифазен ток (все пак е Козлодуй)

. Тествайте го и пиши ако искаш. Това е от значение.....
 . Тествайте го и пиши ако искаш. Това е от значение..... 
  На моите машинки е до 20 сек. затихване и до 15 сек. газта. Но регулирам и самото затихване от 10 до 100% от максималния ток.
 На моите машинки е до 20 сек. затихване и до 15 сек. газта. Но регулирам и самото затихване от 10 до 100% от максималния ток.