• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
svetliopi44 - Чирак...
В Надежда до хотел Надежда...
klomo - специалист
Ходих да видя компресорите на място и до един бяха разопаковани и залепени след това. Май идват от чушбина и сега тука ги пробутват.

Пистолета за пирони и скоби е по разлиен от онзи дето без на разпродашбата.

na metrostanciq jolio kuru ili nesto podobno

imashe dosta ot vodostruikite
ulieliadi - специалист
Компресора си е това, няма какво да ти го пробутват :-D Работи добре, и за тези пари друго с това качество няма да намериш!!!
Днес го купих, но изобщо не съм го и отварял, щото ми е добре познат :lol:

Такера е абсолютно същия като през януари, ако не верваш да ти го снимам :roll:
klomo - специалист
Е не ти ли е странно да е целия в скоч?
Да беше една две бройки, ама то всичките. Този който гледах е с различна човка.
Още се чудя и заплата утре взимам ............... ще видим.
Chefo77 - майстор
klomo написа:
Ходих да видя компресорите на място и до един бяха разопаковани и залепени след това. Май идват от чушбина и сега тука ги пробутват.

Пистолета за пирони и скоби е по разлиен от онзи дето без на разпродашбата.
Аз също мисля, че такерът е различен - онзи за 29 лева изглеждаше точно като големия Райдър, големия Ферм и Бъдгет-а на колегата, а този е по-различен. Утре мисля да го заприходя за втора цигулка :)
pif4o - специалист
Абре момци, някои да си е купувал матрака които излиза в понеделник 90 на 200 баш такъв ми трябва ама знам ли да не е некои мек. И от ква ли пяна е :?
mitko64 - майстор
Очевидно са различни модели- PDT 40A1 и PDT 40B2.
ulieliadi - специалист
Извинявам се :^o
Дано не съм подвел някого, такера найстина е друг, но характеристиките им са еднакви...
То се легне, пък се спи :-D
lov - майстор
Аз се прежалих за такера от 29 лева. Даже вече му използвах всичките скоби в комплекта. Доволен съм от него за тея пари ми свърши перфектна работа. Една засечка не ми направи въпреки че бях скептично настроен. Взех го повече заради иглите след като се намъчих да накова един сачак на една къща.
Нямаше да погледна темата ако снощи не намерих в лидъла да предлагат комплекти скоби за тях та си взех още 2 кутии.
mitko64 - майстор
Някой да е купувал и да помни цената на голямите водоструйки PHD 150A1- тези с макарата отгоре?
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: