Здравейте колеги преди седмица ходихме до село за да видя как се развива тревата ми и забелязах проблем (снимките са по долу).На северната страна на къщата имаме барака(плевник му викаме но вече магарето го няма и седи празно) която предпазва част от стената защото къщата е на 2 етажа но вътре като влязох всичко беше мокро.Та тас барака беше е направил дядо ми с подръчни средства,но върши много добра работа като спира снега от север защото преди баба ми казва че там навявало големи преспи по 2 метра.Дължината на покрива е около 8 метра и ширина 4м.
Надявам се да споделите нещо евтино до 100-150лв максимално което може да ми реши проблема
Лятото правих навес от другата страна (южната)с едно руло битумно нещо си и се получи много добре поне за 17 годишен,като се има предвид,че го правих сам.исках да сложа и едни плоскости вместо дъски,но нямаше транспорт затова наковах дъски на някой места а на други намерих из двора по дебели листове но незнам как се наричат.Проблема е че рулото с битум го купих за 50лв и беше дълго 10 метра а за това ще ми трябват 4 рула което ще рече към 200 лв което е многo за баба.мислех си за тези вълнообразни листове битумни листове
Надявам се на добри предложения.Забравих да кажа че е покрита с керемиди.
Надявам се да споделите нещо евтино до 100-150лв максимално което може да ми реши проблема
Лятото правих навес от другата страна (южната)с едно руло битумно нещо си и се получи много добре поне за 17 годишен,като се има предвид,че го правих сам.исках да сложа и едни плоскости вместо дъски,но нямаше транспорт затова наковах дъски на някой места а на други намерих из двора по дебели листове но незнам как се наричат.Проблема е че рулото с битум го купих за 50лв и беше дълго 10 метра а за това ще ми трябват 4 рула което ще рече към 200 лв което е многo за баба.мислех си за тези вълнообразни листове битумни листове
Надявам се на добри предложения.Забравих да кажа че е покрита с керемиди.