Ел. инструментите. Консумативи.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Ако е за бъркане първата няма равна. Иначе няма никакакви екстри, но мисля,че има съединител- завивах веднъж много дълги винтове(6Х180) и при среща на чворове почваше да щрака.
Няма съединител, може би "червата" на твоя дрелка заминават вече :? Но все пак такива дълги винтове никога не съм завивал, че да съм сигурен напълно.
И си има екстри - две скорости :-D
radius - майстор
Демек е осезателно по-добра в режим бъркане от по-модерната ?!
mitko64 - майстор
radius написа:
Демек е осезателно по-добра в режим бъркане от по-модерната ?!
То много зависи от разхода на разбърканото. Ако примерно е фаянсово лепило, една кофа, и малката върши рабиота. Но ако е хоросан или циментова замазка, върви бързо и през 5 мин. пак бъркане.
mitko64 - майстор
Сега огледах промоциите на Devimax, и ще се пукна от яд, като знам, че се натоварих 200лв.за BUR2-350E. Модела BBK 1100E с трите боркорони и куфар само за 250лв.
radius - майстор
Тъкмо намерих една BZ16A
с добра цена - 45лв. и добър външен вид в Бургас ( има кой да я огледа) и някой софиянец я спазарил преди малко. :axe:
Остава една оферта за BUR2-160MEм на цена 65лв. с добър вид, но като е по-слаба за бъркане май не си струва.
jekasus - майстор
Тази дето я намерих е от Варна, поне можеш да я видиш на живо.
radius - майстор
Много бой е видяла, тая бургаската направо изглеждаше в гаранция, но варненската е първа резерва, само да се убедя, че това е моя модел.
mitko64 - майстор
Гледай да има оригинална ръкохватка, че после трябва сам да си я измисляш.
radius - майстор
Мерси за акълите, взех "варненската" дрелка BZ16A. Има си оригинална дръжка, редуктора е добре, зъбчатките са доволно смазани и без износване. Няма хлопащи лагери, колектора не е изтъркан. Само четкодържателите нещо им липсва и не държат стабилно четките и ще ги правя.
Но така е по-кеф, нали е направи си сам :) .
Май трябва да има пластмасови или бакелитови кожуси на четкодържателите, просто се вижда, че леглата са по-големи?
Може ли и без кондензатор, предполагам е само срещу смущения?
Прикачен файл:
IMG1866.jpg
jekasus - майстор
Имам резервно тяло, може и в някой сервиз и да има резервни четкодържатели.

Прикачен файл

DSC_0790.jpg

Тема "Бормашина за бъркане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: