• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
AAsat - специалист
Всеки, който си пази фактурите за тока може да си направи сметка за среднодневното потребление и от там съответните изводи - ако е фрапираща разликата защо ли я има. Не знам каква е технологията на отчитането но историята прилича най-много на изравнителна сметка. Когато сметките са малки никой не си прави сметка дали пък не са нереално ниски. Няма страшно - ще дойде и следваща сметка и пак може да се направят съответните изводи. Не мисля, че има масови манипулации в показанията на електромерите ( конспирация). Това си е опасно занимание а и ако има нещо, по-логично е да е в по-малки (незабележими) размери и да си е постоянно.
Pooh - майстор
AAsat написа:
... Не мисля, че има масови манипулации в показанията на електромерите ( конспирация). Това си е опасно занимание а и ако има нещо, по-логично е да е в по-малки (незабележими) размери и да си е постоянно.
Така де - по малко и постоянно, увличат се и увеличават размера ... по малко - по малко, докато народа не писне. Е, народа писна!
pavelari - майстор
Аз през всичките тези години само едно не можах да си обясня какво, което ние Бъларите не можем, вършат тези пришълци? Прия тая жестока безработица - ние си имаме външни фирми концесионерки във всички икономически сектори... Това е като да немаш два лева в джоба и да викнеш комшията да ти нацепи дървата срещу 50 лева - като през цялото това време ти държиш секирата !?! :?
hidrazin - майстор
pavelari написа:
Аз през всичките тези години само едно не можах да си обясня какво, което ние Бъларите не можем, вършат тези пришълци?
Ами плащат си (платили са) на когото трябва за да са тук. :evil: Малко оффтоп. Цялата история с продаването на цялата държава ми напомня древните траки. Там владетелят на дадена област когато са му свършела храната тръгвал и обирал собствените си поселища а не чуждите. Та явно сме наследили доста от траките. :lol: Освен това тогава е било срамно мъжете да работят. Май и това сме наследили. :x
:partyman:
Pooh - майстор
pavelari написа:
...Това е като да немаш два лева в джоба и да викнеш комшията да ти нацепи дървата срещу 50 лева - като през цялото това време ти държиш секирата !?! :?
Ама "тате" е договорил едни 5 лева от комшията, ако те убеди на "врътката" - ей това е най-точното определение на съвременна България.
fbr - майстор
Не можем да се управляваме и това е. Пресен пример, новата шефка на ДКЕВР. Законите са направени така, че за да вършиш каквото и да било, все ще го пристъпиш някъде. И няма човек в държавата, който се занимава с какво да е, и да е безгрешен. А когато ни назначат за управител отвън, щем не щем, се съобразяваме. Изход, обявяваме война на Германия, те ни завземат и по примера на Източна Германия след 10-15 години сме дръпнали.
ivanovbg - майстор
Не става - не сме арийци. А и те са ни превзели - само трябва да затворят Кауфланд и .....
Krass - майстор
Моята сметка примерно е с 15 % по-висока от лани за същия период.
Ами ЛАНИ цената не беше ли с 14% по-ниска? И айде всички които не правят разлика между мощност и енергия да спрат да пишат. #-o
Кога ядохме и пихме пяхме, кога плащахме плакахме.
hidrazin - майстор
Aaaa... не. Продължаваме да пием и да плащаме ама не плачем. Поне не за Дянков. Ама дали е правилно времето ще покаже.
:partyman:
pavelari - майстор
Krass написа:
Моята сметка примерно е с 15 % по-висока от лани за същия период.
Ами ЛАНИ цената не беше ли с 14% по-ниска? И айде всички които не правят разлика между мощност и енергия да спрат да пишат. #-o
Кога ядохме и пихме пяхме, кога плащахме плакахме.
ПИЧ - некав проблем ли имаш... ако не ми беше казал от къде идва щех да ида да се бия с полицаите.. направо бех тръгнал.
И понеже си голям математик да те светна: ако едно нещо го увеличиш с 15% и от полученото махнеш 14% /та дори и 15%/ се получава трето нещо...
Аз не се оплаквам от сметката си за ток
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40

Тема "По-ниското напрежение "върти ли" по бързо електромера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: