• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20
leonardo_vd - модератор
Бачкал съм с пистолет СПИТ, и се представя доста добре. Даже имам и клипче. А винтоверта на СПИТ е 1 към 1 със този на кресс. Тани мисля че съм ти споменавал отдавна за тази марка.
pesho - специалист
така и подозирах,но не бях сигурен ,че винтовертите SPIT и KRESS са 1 към 1...аз пък преди бях писал,че всичко на SPIT е супер-само винтовертите им са боклук-реципрочно KRESS..
Тани - модератор
Леонардо, може и да си ми споменавал, но определено не съм запомнил.

Пешо , ще взема да я пробвам тази Макита някой ден и ще споделя . Но няма да е скоро. Трябва да се засечем с някой колега , а тук рядко си купуват от по-скъпите модели :?
pesho - специалист
о.к,Тани..разликата в цената е 0.5-1 надник
Тани - модератор
Ако забелязваш , цените не ме притесняват особено! По-добре да отложа покупката за по-късно , отколкото да си купя нещо още сега, което няма да ми върши работа както трябва ! Така разсъждавам аз!

Единственото нещо което се опитвам да направя в тази тема е , да разчупя мисленето и да изкарам някои хора от коловоза на робуване на определена марка! Почти съм сигурен , че има и по добър винтоверт от всички споменати дотук!
pesho - специалист
а бе и аз това искам-да се разчупи мисленето,да това пречи на нас Българите-закостенялото мислене...но рачлично от това ,което ти казваш....ако сглобиш няколко мои поста в различни теми ще разбереш какво имам напредвид...обратното на твоето виждане-без да се обиждаш,но и ти не си работил в чужбина (струва ми се )...1 не е робуване на марката да използваш всепризнат инструмент-и няма смисъл да търсиш друг, просто го приемаш за лема и вървиш напред-както казах -мнозинството не може да греши !!!...примера с Makita-не аз съм я открил,че толкоз я защитавам,но 95% в света работят с тях,където се работи ГК от десетки години-ама яката се работи и хората са пълни професионалисти...е, аз ли съм най-умния,че да намеря по-добър инструмент-не ..купувам същия и газ..но не най-евтиния и остарял от тази марка и после тва-онва,а същия с който работят всички, пък ако ще да е хиляди... и с това-2.бъгарина е готов на всичко САМО И САМО ПАРИ ДА НЕ ДАВА..е за тва и никой няма...2 месеца ще разпитва и умува да вземе най-евтиния-дет за нищо не става..ай сиктир..на мен като ми трябва отивам и взимам най-доброто иза тва време той ми купува още 5 такива..и утре кат ми излезе работа съм пич, пък оня другия не е дал пари,ама и не е спечелил и утре пак няма..и не че се правя на някякъв,но съм за всички да поработят извън БГ -да видят хората кво правят,как разсъждават,да отпуснат тия души, щот така не може да се живее и работи..тва е от мен-дано сте ме разбрали..
Тани - модератор
Не виждам нещо различно от моето мислене! Единствената разлика е , че ти гледаш че повечето карат Роувър и ти си купуваш това , а аз бих си купил Мерцедес или Ламборджини , ако сметна че това ми трябва и няма да гледам хорското мнение! Това ,че повечето хора ползват даден продукт , въобще не е показателно! Това , че ти и почечето хора виждаш с очила 2 диоптър , не значи ,че и аз ще виждам добре с тях! Това , че ти само монтираш гипскартон , не значи , че аз не мога да поема обект от изнасянето на старите мебели , да мина през ел. и ВиК инсталации , гипскартон , шпакловка , боя и т.н. като наема хора за всичко това. Това не можеш да разбереш ти , въпреки, а може би и заради това, че работиш в чужбина! Това исках да кажа с разчупване на мисленето! Ти мислиш само за завиване на рапидки в гипскартон, а аз по-мащабно . От там идват разликите!
pesho - специалист
До сега с теб говорехме за ГК -ти сега извърташ...но ако мислиш,че fixer (или Кнауфаджия,както го наричате ) е човек,който завива видии-жестоко се лъжеш..няма кво повече да кажа..
Последна промяна от pesho на съб дек 22, 2007 12:35 pm, променено общо 1 път.
miroslav - напреднал
От доста време чета мненията в този сайт и единственият който го докарва от лафове ако не греша е pesho
Неслучайно по напред в темата поисках да защити своите мнения с снимков материял - ама уви не можах
Та ние в UK ............. и да не забравяме че ние които сме работили в еуропата ----- мн. мн. мн... работим и само с качествени материяли и с най-добрата професионална техника Makita сме велики и правиме по 200 кв.м. за ден :? бах мааму .... нямам думи
Че Makita са добри спор няма но, че когато някой излезе от БГ /както си га казваме/ се забравя след като се върне ....
tihomir1111 - специалист
Айде да престанем да си мерим пишките и да поговорим-кой с какъв иструмент работи,а!!!.Дядо ми е работил навремето с МАТКАП-дано повечето знаят какво е.Не е бил Макита,Бош,Девалт,Крез,нито дори Спарки!!!!И пак е бил доволе,че е имал с какво даработи.Не,че е имало друго,но вие ме разбрахте.Та нали затова е развитието-да помага за по лесна и продуктивна работа.Всички знаем какво е добро,но не всеки може да си го позволи.А този който може-евалла!Разбира се,че всеки си има мнение,но хайде да не прекаляваме колеги.Все пак този форум е за хора АДЖАМИИ-домашни майстори,самоуки майстори.Как би изглеждал подобен форум на NASA в очите на начинаещите ракето моделисти,ако в него четат за супер сложното устройсво на ракетен двигател .Адумите,които са строго ориентирани само и единствено за висши инженери!!!!!!!!!!Нека се смилим над тези хора и им помогнем .а не да ги държим настрана,защото просто не знаят за какво ПОДЯВОЛИТЕ става на въпрос-кви пистолети,кви 5лева!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: