• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
angel_ov написа:
Най-лесно и най евтино. Намираш си едно работническо метално гардеробче слагаш му още 2 ключалки и си готов. Моята е от такава, 3 крилно купено от скрапа разделихме го и излязоха 2 каси за няма 30-35 лева касата. Удобна голяма, събирам спокойно 4 пушки и всички муниции и атрибути необходими за оръжията.
добра идея, имам един човек работи на отпадаци, трябва да му поставя задача.
valio2007 - специалист
vanko_monev написа:
не, че нещо но ако искат да ми я крадат и 1 и 101мм да е ламарината нищо няма да ги спре :x
Само да отбележа, че целта на шкафа за оръжие е не да те спаси от крадци , а случайна употреба от деца. Ти прецени колко са интелигентни твоите деца.
mcm - специалист
Влез в някой ловен магазин, разгледай касите и "открадни" идеята. После разгледай цените на материалите в строителните магазини и си пресметни някой изгоден за теб вариант. До юли ще имаш време да я направиш. Сега е късно утре ако се върна по рано ще снимам моята и ще кача снимки и размери.
crez - майстор
Колега, заслужава ли си за някакви 100-120 лв. да се блъскаш без да знаеш какъв ще е крайния резултат. Аз също мислех да правя, но като теглих чертата, оказа се че разликата не е чак толкова голяма. Моята е купих от тук: http://www.weapons-trading.com/product_ ... egories=80
angel_ov - специалист
Явно си с една пушка. С тези размери не виждам място за карабина с монтирана оптика.
miroton - майстор
Виждал съм каси и по 70 лв за пушки,разкараи се малко по магазините.
sande34 - специалист
Правя такива някой ако се интересува.

Прикачен файл

IMG_2787.JPG
mitko64 - майстор
Интересно ми е тези от КОС дали ще одобрят каса от стар хладилник или фризер, след усилване на пантите и монтиране на ключалка. Тези евтините, където ги продават по оръжейните магазини едва ли са от по- дебела ламарина.
  • 1
  • 2

Тема "Каса за оръжие/пушка/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: