• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 132
Всичко за дърводелството
alata_69 - специалист
ако говориш за надяланото прави се с обло ренде или с широко длето 2 1/2,
става и с тесла копанка но трябва да имаш опит с нея
гледах в един каталог на фесто имаха такъв объл вал за ръчно електрическо ренде
jordano - специалист
Става и с длето- холкер № 3 със широчина по избор. Има ги при Гуевски на прилични цени.
Здравейте! :hallo:

От скоро започнах да се занимавам любителски с дърворезба. Определено има много стърготини да сгазя докат се сдобия със самоувереност и замах, но все пак да си покажа първата работа. Мат'ряла е зле, един стар пън от липа... абе немаше друг пък отвътре напираше желанието да поделям :fies:
Снимката е частична, че още не е баш на 100% издялано... смятан да подготвя от сместа, по рецепта на alata_69- пчелен восък и бензин и това да му е обработката.

Изображение
monilan - специалист
браво, много добре се справяш за начинаещ. Алата69, имам една питанка към теб: тези тънките летвички с които си направил лампиона, ти ли си ги рязал или си ги намерил отнякъде?
alata_69 - специалист
наистина за начинаещ е мн добре
чакаме още снимки

ПП. всичко си правя сам :)
monilan - специалист
Еми имаш инструментариум и машини и можеш и сам да си ги направиш. Като ти гледам новата работилница дето я спрягаш в момента, направо се пръскам от завист :2thumbs: . Че в тоя апартамент дето съм се сврял, едно читаво кътче не мога да си отделя за хоби занимавки. Важното е да не губим желание, пък време и място все ще се намери. :lol:
pretorian - специалист
Здравейте ето една лисичка от липа от мен.

Прикачен файл

SN852920.JPG
daniel vasev - специалист
Здравеите на 13 години съм и се занимавам с дърворезба от 4-5 години .Онзи дем ми остана малко време и спретнах това.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 400&type=3
Очаквам критики.
pretorian - специалист
Браво, продължавай все така.
daniel vasev - специалист
Към pretorian още нямам техника и подходяще длета но се опитвам все някак.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: