• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
patologa_ds - напреднал
reingar-x написа:
Значи ако работиш и флекса рано или късно ще ти дотрябва сервиз каквото и да ти говорят,че не се чупят.Аз лично се уверих,че екзотиките в България са скъпо удоволствие,мой познат беше набарал перфоратор,зеге и малък флекс MILWAUKEE . Както много ги хвалят,че не се чупят така вече си стоят и чакат части или някой да се заеме да му ги оправи.
Разбрах те! Благодаря за съвета на всички отзовали се.
Сега оставя да събера парите, защото не са никак малко. :)
mitko64 - майстор
Да попитам познавачите- Макитата GA 9020 от линка горе, румънска сглобка ли е?
Kumay - майстор
mitko64 написа:
Да попитам познавачите- Макитата GA 9020 от линка горе, румънска сглобка ли е?
Не! Доколкото знам, само роторите се навиват там. :?
mitko64 - майстор
Благодаря за информацията! С право винаги съм се съмнявал в руските източници. А тези пласмаси в Смолян(Арексим инжинеринг) за къде ги изнасят?
пишман_майстор - майстор
Колега ,ей този е доста добър : http://prodavalnik.com/profesionalen-gl ... -i13141583 верно ,от прее..лника е ,там гаранция-Франция,но ако отговаря на описанието... :?
gogo7777 - майстор
Дотук разбрах, че МЕТАБО нямат хубав сервиз. Само при Киров.
Там са кожодери и много увъртат за гаранцията. Личен опит. Метабо е история за мене :-D Слабото място е колектора.
пишман_майстор - майстор
Айде и аз да се поФаля ,снощи ей това влезе у дома :cool: хамериканче
Прикачен файл:
Изображение0646.jpg
Адски доволен съм ,толкова гладко да работи ,и тих на това отгоре ,абе...и на цена -добра :finga: пу ,да н'чуй дявола ,Фтора потреба е ( но се оказа мн малко ползван) ,че нов...но мъни за нов , малко по-бамбашка му е фланеца за дисковете
Прикачен файл:
Изображение0648.jpg
но се оказа ,че не става заменка със "стандартни" да речем - резбата на шпиндела е друга ( и по-дебела) , в един момент се усещам ,че влизам във филм :shock: и виждам подходящи дискове :finga: леко "избомбени" в средата - точно кат' за машината, няма да имам сериозен проблем с това, има ги
Прикачен файл:
Изображение0649.jpg
Сега негативи: без понижаващ траф- не става, машината е 120 волтова , добре ,че покрай мойте ангилийтцките си имам :cool: Не ми пука ,че не за 220в ,и на 110 бачка предоволно.
Bojidar_Donev - специалист
Със здраве да се ползва колега за миуокито знам 4е са много корави машини дано само да не изреве за някаква 4аст 4е ..... Хамериканска му работа :lol:
пишман_майстор - майстор
Мерси колега :partyman: аз не съм мислил мн ,ако се счупи какво ще го правя . Дано да са лагери и четки - ремонтите...пък ,ако "гръмне" - такъв ми бил късметя :| Отдавна съм се наканил на Милуоки - все ли фалят , пък нов ( вярно с гаранция ) струва доста и ако не го "уплътниш" си е безсмислено (буквално)....То ще си "покаже", тез дни има работа за него :lol: ...
patologa_ds - напреднал
Въпрос към Kumay,

На кои модели на Макита от 230 мм им се върти задната дръжка!? :partyman:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Избор на флекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: