Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ad_marki - напреднал
Трябват ми 2бр водоструйки.Те ще се използват по 3пъти на ден ,сутрин ,обед и вечер.
Ще се мие средно около 30квадрата.
Само че ще се мие с белина ,тоест в чашката отпред ще се сипват препарати ,първо ще се напръсква и после ще се измива обилно.
Трябват ,ако нягой го интересува за ферма за овце да мият там...
За двете бюджет около 600лв
zimel - специалист
Купи си най-евтините професионални водоструйки... ама бюджета ти е твърде малък за тях.

Другото не си заслужава инвестицията, защото после е ...олеле мале.. освен за боклуците трябва да дам пари и за нещо качествено, и да може да работи продължтелно.

Написах водоструйки, а не пароструйки.
ad_marki - напреднал
А кой са тези най-евтини професионални водоструйки?
Дай някакъв пример ,ако си се занимавал и се доволен.
zimel - специалист
http://www.onlinemashini.bg/profesional ... c-plus/103

Моята е подобна по параметри, само че е по-скъпа. Корпуса на помпата е месингов а не пластмасов.

Бях я забравил една зима на вън, беше се извадила неръждаемата тръба на пищова от месинговата прессглобка- запоих ги, и водоструйката си заработи нормално.

Много съм доволен - чудесна машина.

Само това с пръскането на белина незнам как ще стане, защото си имат техни препарати и не дават да се ползва друго.
Може да имат и модел с чашка отпред.
Илчо Илиев - майстор
Аз имам един дърт "Керхер", не знам коя употреба е,но е поне 5-та...., но е от най-малките или втори по големина..
Взех го да си мия клетките на зайците, да си поизмивам колицата и да си перем мокетите...
Стана вече 4 г го ползвам яко и въпреки всички усилия ...още работи..
Моя съвет, иди в Практикер(в Русе поне там е най-евтино) и си харесай някой от по-големите модели, ако не се лъжа има доволно добри за по 270-300лв, за тая работа, която казваш ще са идеални,само не знам дали имат в комплекта накрайници и такъв за препарат, но съм виждал и на по-малките модели да слагат...
Иначе професионалните имат казанче за препарат и за калгон, ако е пароструйка,но на вас ще ви свърши и това работа, така,че разходи се по този тип магазини и ще намериш каквото искаш, но гледай да е "Керхер"....
bulhomes2 - майстор
С тия пари зор ще си вземеш нещо вечно. А като ще е евтино - по-добре си вземи 3 от по 75-100 лв! Докато работиш с двете, третата ще ти е резервна за като се счупи някоя. Имам такава на вече над 4 години и още работи без грешка. Въпреки, че общо имаме 5 коли, самосвалче, ремарке и АТВ. Е, не е по 3 пъти на ден... Обаче не мога да ти кажа точно модела. Помпата и е метална - не е пластмасова. Но често ги срещам по промоциите на хипермаркетите за по 75 лв.

ПП. И не е керхер. И има маркуче за препарата при машинката.
zimel - специалист
Илчо, ти прочете ли каква квадратура и по колко пъти на ден ще се мие?

Да не стане като на шефа ми... купил един керхер колкото два VEF-а, и децата му като си миеха мотопедите ....та взе че замириса много лошо ...

После вика.... ми то нали е качествена марка... :lol:
Илчо Илиев - майстор
Да , прочетох и разбрах за какво точно ви трябва..
Имам известен опит с такива машинки и за това реших да споделя и моето мнение, а какво вие ще направите, си е ваше решение...
За съжаление по родните магазини всичко е от братската китайска страна, не ,че всичко произведено там е калпаво, но тук такова носят,а ни вземат парите са истинско...

http://www.karcherbg.com/bproducts4.php ... subgroup=0

Тази машина имах като идея и съм напълно сигурен,че няма да "замирише лошо"...все пак 30 кв не са 3 дка....

Тема "Водоструйки..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: